Τον Αχιλλέα Συμπίκο θρηνεί από την Κυριακή το Καστρί του Δήμου Αγιάς, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην περιοχή Ομορφοχωρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για λόγους που ερευνά η Αστυνομία, εξετράπη της πορείας του προσκρούοντας πάνω σε σταθμευμένη πλατφόρμα γεωργικού ελκυστήρα σε πλαϊνό του δρόμου χωράφι.

Ο άτυχος 64χρονος επέστρεφε στη Λάρισα, όπου ήταν ο τόπος κατοικίας του, από το Καστρί όπου μετέβη να ψηφίσει. Μαζί του ήταν η σύντροφός του Αγγελική Λαγιοκάπα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο θανών ήταν πολύ αγαπητός στο Καστρί και η άσχημη είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη μικρή κοινωνία του χωριού, αλλά και στην ευρύτερη της Αγιάς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσα στον τελευταίο χρόνο είναι η τέταρτη κηδεία στην οικογένειά του. Προηγήθηκαν των δύο γονιών του και του γαμπρού του. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη, στις 2:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Καστρί. Η σορός θα βρίσκεται στον Ναό από τη 1:30 μ.μ.

Δείτε φωτογραφίες από το δυστύχημα:

 

 

* φωτογραφίες Γιώργος Κουτσοκέρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω