Θρήνος για τον ηθοποιό Τζον Βεντιμίλια από τη δημοφιλή σειρά «The Sopranos», καθώς η κόρη του, Οντέλ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών. Η αιτία του θανάτου της, σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τη μητέρα της Οντέλ, Μπελίντα Κέιπ και την αδελφή της Λουσίντα Βεντιμίλια.

«Με θλίψη πρέπει να δημοσιεύσουμε την ανακοίνωση της κηδείας της αγαπημένης μας Οντέλ. Η αδελφή της Λουσίντα και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι από τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης που έχουμε λάβει και από τις αναμνήσεις σας για το πόσο αγαπητή ήταν η Οντέλ σε τόσους πολλούς. Αγαπήθηκε πολύ και αφήνει ένα τεράστιο κενό στη ζωή μας», επισημαίνεται στην ανάρτηση της μητέρας της στο Twitter.

Η αδελφή της 25χρονης εξομολογήθηκε για τον θάνατό της: «Τα λόγια δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να εκφράσουν τη θλίψη που όλοι νιώθουμε. Αγαπούσα πολύ τη μικρή μου αδελφή και θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου αναζητώντας την σε όλα. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της τραγικής στιγμής. Ποτέ δεν ήταν πιο ξεκάθαρο πόσα πολλά σήμαινε για τόσους πολλούς ανθρώπους».

Η οικογένεια του Τζον Βεντιμίλια «άνοιξε» σελίδα στο GoFundMe με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μελλοντική εκπαίδευση της μικρής κόρης της, Σιλόχ.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω