Μοιράσου το αρθρο!

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου, η είδηση για τον θάνατο του μουσικού Δημήτρη Πετρή. Ο άτυχος άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, κρατώντας στο χέρι έναν σταυρό, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες του θανάτου του.

Πλήθος Βολιωτών που έζησαν από κοντά τον σπουδαίο αυτόν καλλιτέχνη, μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα σκέψεις τους και τον αποχαιρετούν.

Δημήτρης Τσέπης: Χιλιάδες αναμνήσεις από τα τόσα χρόνια φιλίας από το 1967 . Πολλές φορές πίνοντας καφεδάκι στο σπίτι μου εδώ στο Βόλο και παίζοντας εσύ σαξόφωνο κι εγώ πιάνο και κουβέντες πάντα για μουσική και αναμνήσεις από την κοινή πορεία της ζωής μας . Δημήτρη αδελφικέ μου φίλε και υπέροχε σαξοφωνίστα και μελωδικέ – ερωτικέ ερμηνευτή με την υπέροχη βελούδινη φωνή σου δεν υπάρχει άνθρωπος που να σε ξέρει – απολαύσει στις μοναδικές μουσικές βραδιές στα πολλά νυχτερινά κέντρα του Βόλου ……να σε ξεχάσει . Έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας . Μεγάλη πίκρα έδωσες σε όλους μας με την είδηση του θανάτου σου . Δεν θα φύγεις ούτε στιγμή απ’ το μυαλό και την καρδιά μου . Αξέχαστος – Αθάνατος . Αιωνία η μνήμη σου αδελφικέ μου φίλε Δημήτρη Πετρή .

Σπύρος Ποδάρας: Υπεροχε φιλε, υπεροχε καλλιτεχνη, υπεροχε συνεργατη!!!!

Ποσα πολλα θα εχω να λεω οταν θα αναφερω το ονομα σου!?!

Ποσες ιστοριες, ποσες πλακες!?!?

Καλο ταξιδι φιλε !!!!!

Δημήτρης Τυφλίτης: Πολύ λυπήθηκα για τον χαμό του Δημήτρη μου!!!..

Είχαμε συνεργαστεί

πολλές φορές!!!..

Αχ Δημήτρη Πετρη!!!

Καλε μου φίλε και αξιολογος μουσικός

και Μαεστρος!!..

Σε όλα σου πάντα

ήσουνα άψογος!!!..

Ελαφυ το χώμα

που θα τον σκεπάζει.

Καλό Παράδεισο

και θα τον θυμομαστε

πάντα με αγάπη!!!..

Αντώνης Χιώτης: Η αιφνίδια είδηση του θανάτου σου Τάκη Πετρή,αναστάτωσε όλους τους Βολιώτες και στεναχώρησε τούς φίλους σου.

Καλο σου ταξίδι φίλε. Ας αναπαυθεί η ψυχούλα σου !!!!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις νεανικές μας αναμνήσεις στην γειτονιά,είτε στη Σοφοκλέους, με τον αλλο φίλο μας που έφυγε πολύ νωρίς, τον Τάκη Μακρή.(Ελπίζω να βρεθείτε εκεί ψηλά), είτε στην 54 Συντάγματος, στο ζαχαροπλαστείο του πατέρα σου.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ επίσης τις μαγικές βραδιές που μάς χάριζες αργότερα με το σαξόφωνο και το τραγούδι σου….

ΆΝΤΙΟ ΦΙΛΕ!!!!!

Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος: Μας άφησε σήμερα ο μεγάλος καλλιτέχνης αλλά κ Άνθρωπος Δημήτρης Πετρής για την γειτονιά τών αγγέλων οι οποίοι ζήλεψαν τό αστείρευτο ταλέντο του κ τον πήραν στους ουρανούς κ να παίζει μόνο για αυτούς! Καλό ταξίδι φίλε Πετρή!

Μαριάννα Ηλιάδη: Καλο Παραδεισο αγαπημενε μας ..αφηνεις τις καλύτερες αναμνησεις ..και αυτο ειναι η παρακαταθηκη σου

Περισσότερα Εδω