Θετικά διακείμενη εμφανίζεται η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών στο αίτημα του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλη Κόκκαλη να ανασταλούν οι δανειακές υποχρεώσεις παγετόπληκτων αγροτών για διάστημα έξι μηνών.

Σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών κ. Χατζηνικολάου, ο κ. Κόκκαλης έλαβε διαβεβαίωση πως το τραπεζικό σύστημα θα δείξει τη δέουσα ευελιξία σε όλους τους αγρότες που έχουν πληγεί από τον παγετό, βάσει των πορισμάτων που αναμένονται από τους εκτιμητές του ΕΛΓΑ.

Σε δήλωσή του ο Λαρισαίος πολιτικός τονίζει πως «είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό το τραπεζικό σύστημα να δείχνει ότι διαθέτει ανθρώπινα αντανακλαστικά απέναντι σε κακές συγκυρίες για την κοινωνία. Η θετική στάση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών όπως διατυπώθηκε από τον πρόεδρό της κ. Χατζηνικολάου, τον οποίο και ευχαριστώ, δείχνει για μία ακόμη φορά ότι στα δύσκολα είμαστε όλοι μαζί. Θέλω να πιστεύω πως αντίστοιχη στάση θα τηρήσει η διοίκηση της ΔΕΗ, αλλά και ο ΕΛΓΑ σε ότι αφορά το συμψηφισμό ασφαλιστικών εισφορών και αποζημιώσεων».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω