Την έντονη αντίδραση των Περιφερειακών συμβούλων της παράταξης «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» κ. Πέτρου Τσακνάκη και κ. Δέσποινας Αράπκουλε προκάλεσαν οι εικόνες καταστροφής στα παράλια του Νομού Λάρισας και συγκεκριμένα στα Μεσάγγαλα. Οι Περιφερειακοί σύμβουλοι προέβησαν από κοινού στην παρακάτω δήλωση:

‘‘Οι εικόνες, για μια ακόμη φορά, των πλημμυρισμένων κατοικιών από μια νεροποντή στα παράλια του Νομού μας και συγκεκριμένα στα Μεσάγγαλα, απεικονίζουν τις χρόνιες ευθύνες της “πολυβραβευμένης’ Περιφερειακής αρχής στην πρόληψη και στο σχεδιασμό της, να θωρακίσει τις περιουσίες των συμπολιτών μας. Δυστυχώς, οι επερωτήσεις μας στο Περιφερειακό συμβούλιο και οι φόβοι μας, δεν στάθηκαν αρκετοί να ενεργοποιήσουν τα αντανακλαστικά της Περιφερειακής Αρχής ούτε σε αυτή τη περιοχή όπως και σε πολλές άλλες.

Και επειδή οι κάτοικοι των παράλιων δεν αντέχουν άλλο τον εμπαιγμό,

Και επειδή τα παράλια μας αντανακλούν την εικόνα της Θεσσαλίας μας στο εξωτερικό από τους χιλιάδες επισκέπτες

είναι καθολική απαίτηση, τουλάχιστον την ύστατη ώρα, να υπάρξει συνεργασία και συνέργεια με τον δήμο Τεμπών ώστε να εξευρεθεί μια μόνιμη λύση, στο χρόνιο πρόβλημα αποστράγγισης των υδάτων, για τους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής των Μεσαγγάλων.’’

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω