Ως μία από τις πλέον ασφαλέστερες περιοχές της Ελλάδας χαρακτήρισε τη Λάρισα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά τη συνάντηση που είχε με ανώτατους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας το απόγευμα της Παρασκευής.

«Η Λάρισα είναι μία από τις πλέον ασφαλείς περιοχές της Ελλάδας ακριβώς χάρη σε αυτό το έργο που παράγει η Ελληνική Αστυνομία. Οι δείκτες χαμηλής παραβατικότητας είναι έξι και εφτά φορές χαμηλότερες από το μέσο όρο της Ελλάδας» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «είναι καλυμμένες όλες οι οργανικές θέσεις των αστυνομικών στην Θεσσαλία, προχωρά η κατασκευή της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Καρδίτσα, ενώ γίνονται σημαντικές δράσεις προς αναβάθμιση της υποδομής των οχημάτων της Αστυνομίας».

Ιδιαίτερα στάθηκε επίσης στα στελέχη της ΕΛΑΣ, για τα οποία είπε ότι καταβάλουν σπουδαίες προσπάθειες με καθοριστική κοινωνική προσφορά σε ένα επικίνδυνο επάγγελμα.

«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους αστυνομικούς μας, γυναίκες και άντρες, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο πολύ σπουδαίο έργο ασφαλείας που έχουν σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτό γίνεται με πολύ σημαντικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο εδώ στη Λάρισα» τόνισε.

Δείτε τη δήλωση του κ. Θεοδωρικάκου:

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Νικόλας Σελητσιανιώτης / Φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω