Μοιράσου το αρθρο!

 

Πρίν λίγες ήμέρες το πρωί πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία στο ψηλότερο σημείο στην Σκιάθο στην περιοχή Καραφλυτζανάκα με άφορμή την γιορτή των ΟΣΙΩΝ ΣΥΜΕΩΝ και ΚΥΡΙΑΚΟΣ απο τον Πάτερ Γεώργιο Σταματά.
Είναι η τέταρτη φορά που γίνεται λειτουργία στο σημείο αυτό του βουνού .Προχθές έγινε σε τσιμεντένιο στοιχείο λειτουργία ενώ τις άλλες φορές γινόταν πάνω σε βράχους.Το ύψόμετρο είναι στα 492 μέτρα της Σκιάθου και ύπάρχει σιδερένιος Σταυρός και σημαία Ελληνική.

Είναι πραγματικά κάτι μοναδικό σαν σημείο στην Σκιάθο ,και άξίζει κάποιος να το προσεγγίσει διότι διαπιστώνεις βλέποντας την Χάρη του ΚΥΡΙΟΥ και ΘΕΟΥ μας ,να δημιουργήσει αυτά τα ύπέροχα πράγματα ,όπως
την όμορφιά της φύσης ,και τα διπλάνα νησιά όπως Σκόπελο ,Αλόννησο ,Εύβοια,αλλα και το Πήλιο,και το Αγιο Ορος,και φυσικά τον κόσμο όλο,και το σύμπαν.
Οι πιστοί κατέβηκαν το βουνό και περπατώντας φθάσανε στο καλύβι της κ.Γεωργίας Τσιμπλιαράκη που τους ύποδέχτηκε με καφέδες και γλυκά .

Συγκινημένος ο Πατήρ Γεώργιος Σταματάς εύχαρίστησε το ΚΥΡΙΟ και ΘΕΟ μας που τον άξίωσε να λειτουργήσει για μια άκόμη φορά στην περιοχή Καραφλυτζανάκα.
Το ASTRA TV έδωσε το παρών και κατέγραψε ώραίες άποκλειστκές τηλεοπτικές στιγμές ,γεμάτες με βαθιά συγκίνηση .

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Περισσότερα Εδω