Με ισχυρές βροχοπτώσεις κύλησε η χθεσινή μέρα στην πόλη της Λάρισας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Λάρισας, με τις εικόνες της καταιγίδας από τον παραθαλάσσιο Αγιόκαμπο να κλέβουν τις εντυπώσεις, καθώς η βροχή υπήρξε για ώρες πολλή έντονη και συνοδευόταν με ανέμους υψηλών μποφόρ που σχημάτισαν τεράστια κύματα σε όλη την ακτογραμμή.

Ήδη, από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, παρόλη την λιακάδα, ο Αγιόκαμπος θύμιζε τοπίο κινηματογραφικό… Η παραλία των αρκετών χιλιομέτρων ήταν παντελώς άδεια, καθώς όλα τα beach bars είχαν μαζέψει όλες τις εγκαταστάσεις τους, με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να βλέπει μια άδεια ακτογραμμή που θύμιζε τοπία που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ταινίες.

Η εικόνα του Αγιοκάμπου δε, εν μέσω της κακοκαιρίας με την κωδική λέξη «Αθηνά» αφόπλιζε τους ελάχιστους κατοίκους της περιοχής με τους ανέμους, την έντονη βροχόπτωση και τα πελώρια κύματα να πρωταγωνιστούν στο τοπίο!

Θυμίζουμε ότι οι βροχές στην Π.Ε. Λάρισας υπήρξαν χθες έντονες επιβεβαιώνοντας τις καιρικές προβλέψεις και την προειδοποίηση επικίνδυνων φαινομένων για το νομό σύμφωνα με το meteo. Σύμφωνα με την πρόβλεψη δε, η “Αθηνά” που εμφανίστηκε με έντονες βροχοπτώσεις από το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να πλήξει την Π.Ε. Λάρισας μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης Δευτέρας.

Δείτε βίντεο και φωτό:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω