«Θα υλοποιήσει την υπόσχεσή του για χρηματοδότηση της αποκατάστασης των εισόδων των εργατικών πολυκατοικιών Γιάννουλης;» ρωτά για τον κ. Δημήτρη Κουρέτα η Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.

Όπως εξηγεί: «Σε συνάντηση που είχαμε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κουρέτα, στις 2 Φεβρουαρίου 2024, μας είχε δηλώσει ότι η περιφέρεια μπορεί να διαθέσει 150.000 ευρώ για το βάψιμο των εισόδων των εργατικών πολυκατοικιών Γιάννουλης, μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Λαρισαίων.

Δυστυχώς δυο μήνες μετά, διαπιστώνουμε ότι η υπόσχεση, έμεινε απλά υπόσχεση.

Τώρα που ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει, οι πλημμυροπαθείς που χάσαμε περιουσίες και μόνο ένα μέρος απο εμάς πήρε αποζημιώσεις – ψίχουλα, πρέπει να επιδιορθώσουμε και τους κοινόχρηστους χώρους των πολυκατοικιών, για τους οποίους η κυβέρνηση δεν μας έδωσε ούτε ένα ευρώ αποζημίωση.

Στην πράξη καλούμαστε να πληρώσουμε, πέρα από την αποκατάσταση σπιτιών και υπογείων, τώρα και για τους κοινόχρηστους χώρους, κάτι όμως που αδυνατούμε να το κάνουμε στην συντριπτική πλειοψηφία, λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Ας απαντήσει δημόσια ο κύριος περιφερειάρχης. Σκοπεύει να υλοποιήσει την υπόσχεσή του για αποκατάσταση των εισόδων των εργατικών πολυκατοικιών Γιάννουλης με το ποσό των 150.000 ευρώ και ανά πότε;»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω