Μοιράσου το αρθρο!

Κατηγορούνταν ότι άσκησε βία, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς, που πήγαν να τον συλλάβουν και μάλιστα φέρεται να τους είπε, «θα σας φτύσω να κολλήσετε έϊντζ…». Ο 44χρονος από τη Ν. Ιωνία που προκάλεσε επεισόδιο σε μπαρ χθες τα ξημερώματα, κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο, στο εδώλιο του οποίου κάθισε και του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών. Μάλιστα κρίθηκε ότι η τριετής αναστολή και η έφεση θα έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο ο καταδικασθείς να συμμετάσχει σε συνεδρίες με επιμελητή Κοινωνικής Αρωγής.

Προς τον 44χρονο οικογενειάρχη, που φέρεται να έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές και έχει καταδικαστεί, η εισαγγελέας επισήμανε ότι δεν θα έχει άλλη ευκαιρία στη ζωή του. Eχει στην πλάτη του τρία χρόνια φυλάκισης για παραβατικές συμπεριφορές, όπως ενδοοικογενειακή βία και χρήση ουσιών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 44χρονος διαπληκτίστηκε με πελάτες του μπαρ στη Ν. Ιωνία, χθες γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Ενημερώθηκε η Αστυνομία και στο μπαρ έσπευσε περιπολικό με δύο αστυνομικούς, που ζήτησαν από τον 44χρονο να τους ακολουθήσει. Τότε ο κατηγορούμενος αντέδρασε, φέρεται να τους απώθησε βίαια και τους κλώτσησε, για να μην τον προσάγουν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Επίσης φέρεται να αρνήθηκε να επιβιβαστεί στο περιπολικό της Αστυνομίας, προκειμένου να του γίνει έλεγχος στοιχείων, ενώ εντός του κρατητηρίου του Τμήματος Βόλου ήταν έξαλλος, με φωνές και κραυγές και αποπειράθηκε να αυτοτραυματιστεί, χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο… Φέρεται δε να έβριζε τους αστυνομικούς και μεταξύ άλλων τους είπε «θα σας φτύσω, να κολλήσετε έϊντζ».

Ο 44χρονος κρίθηκε τελικά ένοχος από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για τις κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, της διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, της εξύβρισης κατά συρροή και της απειλής κατά συρροή.

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι είχε πιει πολύ γιατί είναι σε οικονομικό αδιέξοδο και δεν καταλάβαινε τι έκανε και τι έλεγε. Μάλιστα ανέφερε πως είχε αρχίσει να πίνει το μεσημέρι τσίπουρο, συνέχισε με μπίρες και κατέληξε με ουίσκι.

Περισσότερα Εδω