Μοιράσου το αρθρο!

«Θα σας ρίξω χειρομβοβίδα, θα σας βάλω φωτιά», φώναζε η 42χρονη υπήκοος Αλβανίας που το πρωί της Παρασκευής εισέβαλε στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου, έχοντας στην κατοχή της μαχαίρι.

Η 42χρονη μπήκε στο σχολείο, πηδώντας τα κάγκελα και φωνάζοντας και βρίζοντας όποιον έβρισκε μπροστά της. Μαθητές, εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή του σχολείου που επιχειρούσε να την ημερεμήσει.

Η 42χρονη φώναζε το όνομα του παιδιού της, όπως και κάποια ονόματα παιδιών του σχολείου, συνεχίζοντας να απειλεί. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, τόσο η ίδια όσο και το ένα από τα δύο της παιδιά, έχουν πέσει θύματα bullying από μαθητές του 8ου Γυμνασίου, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται από τη μαθητική κοινότητα.

H 42χρονη όταν ο Γυμνασιάρχης του σχολείου επιχείρησε να την ηρεμήσει, εκείνη φώναζε λέγοντας ότι θα σας ρίξω χειρομβοβίδα και καθύβρζε τους πάντες.

Μετά από ώρα η 42χρονη, βγήκε εκτός της σχολικής μονάδας, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά η Αστυνομία, για το τι θα πράξουν έαν επιστρέφει ξανά στο σχολείο, όπως και τελικά έγινε. Όταν η 42χρονη ξαναγύρισε στο σχολείο, έφθασε στο σημείο και τη συνέλαβε.

Από τις Αρχές δεν επιβεβαιώνεται ότι η 42χρονη επέδειξε το μαχαίρι στους μαθητές, παρόλα αυτά εντοπίστηκε πάνω της. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους και οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά από τον διευθυντή του σχολείου.

 

Αυτή την ώρα η γυναίκα κρατείται στο ΑΤ Βόλου, ενώ ο διευθυντής του σχολείου έδωσε κατάθεση στις αρχές.

Τέλος, δόθηκε εντολή για την ακούσια νοσηλεία της.

Περισσότερα Εδω