O Ζαχαρίας Ρόχας μίλησε έξω από τα δόντια στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πένυ Καβέτσου για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος. Ο γνωστός ηθοποιός κατακεραύνωσε όσους υποστηρίζουν έμμεσα τους κατηγορηθέντες και αποκαλύπτει για ποιον λόγο έχει υποβάλλει και ο ίδιος καταγγελία για αντισυναδελφική συμπεριφορά.

«Είμαστε υπέρ των θυμάτων, όταν τα θύματα μιλούν οι άλλοι πρέπει να το βουλώνουν. Δεν έχει καμία σημασία αν εσένα σου φέρθηκε καλά αυτός που κατηγορείται. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Μου φαίνεται τρομερό που βγαίνουν άνθρωποι και μιλάνε ότι εκείνους τους φέρθηκε καλά, γιατί απλά μπορεί να μην ήσουν το target group του. Για χιλιάδες λόγους μπορεί να χειραγωγεί πίσω από την πλάτη σου. Βούλωσε το.

Τόσοι άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε για κακοποίηση, ας τους ακούσουμε πραγματικά, ουσιαστικά. Μη τους κάνουμε θέαμα. Κι αν τους ακούσουμε πρέπει να το βουλώνουμε. Όσο καλά κι αν έχουμε περάσει εμείς, όσο φίλοι και να ήμασταν.

Αν οι φίλοι του κατηγορούμενου εκπλήσσονται και δεν άκουσαν τίποτα τότε είναι ηλίθιοι. Δεν μπορεί να μην άκουσες τίποτα. Άκουσα εγώ και δεν άκουσες εσύ που κάνεις κάθε μέρα παρέα; Λίγος σεβασμός σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια που βγαίνουν και μιλάνε. Να το βουλώσουνε οι άνθρωποι που δεν εμπλέκονται. Να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά τους. 

Οι δημοσιογράφοι διψάτε για αίμα. Να σταματήσει εδώ αυτή η ιστορία. Γιατί ρωτάτε οποιονδήποτε πως ήταν η συνεργασία με τον Φιλιππίδη; Ο καθένας έχει δικαίωμα να απαντήσει όπως θέλει. 

Οι κακοποιητικές συμπεριφορές ήταν μέρος της δουλειάς μας και τα σεξουαλικά εγκλήματα συζητιόντουσαν σαν κουτσομπολιό. Είχαμε παρέες. Οι καταγγελίες είναι σημαντικές, και εγώ έχω κάνει καταγγελία για αντισυναδελφική συμπεριφορά. Θα ακούσουμε ονόματα να καταγγέλλονται που αυτή την στιγμή είναι στην τηλεόραση» ξέσπασε ο Ζαχαρίας Ρόχας.

Περισσότερα Εδω