Για την επιτυχία της ομάδας του Happy Day, τα μελλοντικά της όνειρα αλλά και τη Φαίη Σκορδά, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτιλή στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη.

«Στο Happy Day νιώθουμε οικογένεια. Όταν είμαστε καλά, δεν σκεφτόμαστε να ανανεώσουμε την ομάδα. Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει τέτοια διαδρομή και καριέρα που του επιτρέπουν να λέει τη γνώμη του. Δεν συμφωνώ πάντα μαζί του και το εκφράζω δυναμικά και στον αέρα. Έχει τύχει να χτυπάω τα τραπέζια και να κάνω νοήματα στον Δημήτρη στον αέρα», δήλωσε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Περνάει και φεύγει από το μυαλό μου. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που ζω. Έχω πει ότι θα ήθελα να παρουσιάσω δελτίο ειδήσεων αλλά είναι στο βάθος του τούνελ. Το 10:00-13:00 δεν μου έχει προταθεί ποτέ, μου αρέσει αυτό που κάνω. Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή με ματιά ντοκιμαντέρ, σαν του Σταύρου Θεοδωράκη στο άμεσο μέλλον» παραδέχτηκε σε άλλο σημείο η Σταματίνα Τσιμτισλή.

Τέλος, για τη “μετακόμιση” της Φαίης Σκορδά από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε, «Η Φαίη έχει υπηρετήσει τη μεσημβρινή ζώνη, μπορεί να κάνει τα πάντα. Και στο βραδινό πέρσι ήταν υπέροχη. Κάθε αλλαγή θέλει τον χρόνο της αλλά δεν είδα μία διαφορετική Φαίη το μεσημέρι. Είναι άδικο να κρίνουμε τώρα αν είναι επιτυχημένη η μετάβασή της σε άλλη ώρα. Για να είπε το ναι, επειδή έχει ισχυρό συμβόλαιο που την προστατεύει σε αυτό που θέλει, τα επιχειρήματα του ΣΚΑΪ θα την έπεισαν».

Περισσότερα Εδω