Για το φλερτ με τον Γιώργο Λιάγκα στο παρελθόν μίλησε η Κατερίνα Λάσπα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον παρουσιαστή. (δες εδώ όσα είπαν στον αέρα του Πρωινού)

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης όπως πάντα. Όχι βρε την παλιοσειρά, δεν ήταν δοκιμαστικό. Δεν το απαξιώνω, αλλά όχι δεν τίθεται τέτοιο θέμα και δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση. Το κάναμε χιούμορ στον αέρα. Θα ήμουν θετικότατη να κάνω εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, απλά θα είχε μικρή διάρκεια γύρω στα 30 δευτερόλεπτα μετά τους τίτλους έναρξης. Είμαστε κι οι δύο έντονοι, έχει την πλάκα του. Δεν υπάρχει θετικό ή αρνητικό. Όταν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις υπό συγκεκριμένο πρίσμα, τότε μπαίνουμε στην διαδικασία να σκεφτούμε. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει συζήτηση για το πρωινό» ανέφερε η Κατερίνα Λάσπα.

«Μου λείπει πολύ η τηλεόραση. Όποτε κάνω, κάνω κάτι δικό μου. Αραιά και που βέβαια. Δεν έχω πάρα πολλές προτάσεις. Έχω ανά πεντάμηνο, εξάμηνο, εκεί που αλλάζουν οι σεζόν γίνονται συζητήσεις. Υπάρχουν πράγματα, τα οποία έχω προτείνει και δεν έχουν ευοδωθεί. Υπάρχουν πράγματα τα οποία μου προτάθηκαν και δεν ήθελα ή δεν μπορούσα να τα υποστηρίξω.

Η τηλεόραση είναι περίεργο πράγμα για να σε οδηγήσει στην ευθεία, ώστε να είναι επιτυχημένο το αποτέλεσμα. Πρέπει να νιώθεις πρώτα καλά εσύ ότι μπορείς να υποστηρίξεις το προϊόν που έχεις στα χέρια σου. Τουλάχιστον τρεις παραγωγές ήταν με τα σκηνικά έτοιμα και δεν βγήκαν στον αέρα» είπε η Κατερίνα Λάσπα.

Περισσότερα Εδω