Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τη ζωή στην Αθήνα και πλέον μένει μόνιμα στην Ναύπακτο με τον γιο του.

Η κάμερα της εκπομπής Love It και η Κατερίνα Νινιού τον συνάντησαν λίγο μετά τη συναυλία στην Τεχνόπολη με τους Onirama, με τον καλλιτέχνη να μιλάει για τη νέα του ζωή, τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του Φωτεινή Ψυχίδου αλλά και για το εμβόλιο.

«Ο μεγαλύτερος μου έρωτας είναι η Ναύπακτος, είναι η θεά μου. Χαίρομαι πολύ που μεγαλώνει και ο μικρός εκεί γιατί βιώνει όλο αυτό το πράγμα της ελευθερίας. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, με κάνει ό,τι θέλει. Γίνομαι χαζομπαμπάς! Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά κι ο ένας βοηθάει τον άλλον. Και στο συγκεκριμένο επειδή η δουλειά μου είναι πολύ πιο ελεύθερη είναι πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί. Νομίζω είμαι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου αλλά πλέον προτιμώ να είναι μία τσιπούρα αντί για γυναίκα» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Δες το βίντεο:

 

«Πέρασα τέλεια στην καραντίνα. Το καλύτερο μου ήταν, άκουσα όλη τη μουσική του κόσμου. Εμβόλια έκανα και τρίτο και τέταρτο αν μου πουν. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θέλω να είναι μόνο οι εμβολιασμένοι στα μαγαζιά. Δεν κινδυνεύουν αυτοί, οι άλλοι κινδυνεύουν. Ουσιαστικά προστατεύεις τους άλλους» τόνισε ο καλλιτέχνης.

Περισσότερα Εδω