Στην Πάρο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Χαρά Παππά όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Το νεαρό μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο GNTM συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ ωστόσο αυτή την περίοδο αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό και τους φίλους της προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Η Χαρά Παππά, ταξίδεψε λοιπόν μέχρι την Πάρο μαζί με τις φίλες της τις οποίες γνώρισε μέσα στο ριάλιτι μοντέλων και εκ τότε έγιναν αχώριστες. Χαρά Παππά, Κέισι Μίζιου, Σπυρούλα Κάιζερ, Νίνα Τζιβανίδου, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Εμμανουέλα Μαϊνα, Ελευθερία Καρναβά, Ίλντα Κρόνη και Όλγα Καλογήρου περνούν όμορφες στιγμές στο κυκλαδίτικο νησί κάποιες από τις οποίες μοιράζονται και με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από το instagram.

Το απόγευμα της Τρίτης, η Χαρά Παππά αποφάσισε να φωτογραφηθεί μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου μένουν. Έβγαλε το μαγιό της, μπήκε μέσα το νερό και πόζαρε με τα χέρια της να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία. Τη φωτογραφία αυτή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και κατάφερε να “βάλει φωτιές”.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Χαρά Παππά

Περισσότερα Εδω