Αν αγαπάς τα reality, τα shows χωρίς σενάριο δηλαδή, εκεί όπου η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία, τότε σου έχω φανταστικά νέα. Η On-Demand υπηρεσία Hayu, με αποκλειστικό περιεχόμενο Reality TV Shows, κυκλοφορεί πια και στην Ελλάδα! 

The Real Housewives, Below Deck, Million Dollar Listing καθώς και spin-offs της σειράς Keeping Up With the Kardashians σε περιμένουν να αράξεις στον καναπέ σου μετά από μια κουραστική μέρα και να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις, να αποβάλλεις τις τοξίνες της καθημερινότητας. Η συνδρομητική υπηρεσία reality TV της NBCUniversal International είναι τώρα διαθέσιμη και στη χώρα μας και σου δίνει πρόσβαση μέσα από μια ευρεία γκάμα από συσκευές –κινητό, τάμπλετ, τηλεόραση, κονσόλα. Ψυχαγωγικό πάρτι λέγεται αυτό και είμαι σίγουρη ότι θα το απολαύσεις αναλόγως. 

For Reality Lovers!
Αν ανήκεις στις φανατικές του είδους, η Hayu είναι η απόλυτη επιλογή σου, πίστεψέ με. Προσφέρει πάνω από 300 εκπομπές και πάνω από 9.000 επεισόδια υψηλού reality TV περιεχομένου περιλαμβάνοντας και όλες τις σεζόν των δημοφιλών franchise σειρών The Real Housewives, Below Deck και Million Dollar Listing καθώς και spin-offs της σειράς Keeping Up With the Kardashians εξ ολοκλήρου από την αρχή.

Καταλαβαίνεις… Δεν υπάρχει κάτι που δεν θα βρεις εδώ. Δεν υπάρχει κάτι που θα σου λείψει! Ποιο είναι το φετίχ σου; Η μόδα; Τα εγκλήματα; Η διακόσμηση;

Το μεγάλο εύρος περιεχομένου που προσφέρει η Hayu θα σε καλύψει απόλυτα. Η υπηρεσία προσφέρει εκτεταμένη επιλογή, με μια μεγάλη γκάμα από υποκατηγορίες χωρίς σενάριο στα Αγγλικά, περιλαμβάνοντας τις εξής:
Σπίτι και Διακόσμηση, Ραντεβού, Μαγειρική, Αληθινά Εγκλήματα και Μόδα. Ποια 

Και το καλύτερο; Το απόλυτο timing!
Δεν χρειάζεται να περιμένεις και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τυχόν spoilers, αφού η πλειονότητα των επεισοδίων είναι διαθέσιμα στη Hayu την ίδια ημέρα που προβάλλονται και στις Η.Π.Α. Φανταστικό;

Το κόστος; Προσιτό!
Σε πολλές αγορές οι Hayu έχει εγκαθιδρύσει την παρουσία της ως μια must-have υπηρεσία περιεχομένου reality. Οι φανατικοί των reality TV shows στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη μπορούν να εγγραφούν στην Hayu στην τιμή των €4.99 για μηνιαία συνδρομή, €23.99 για 6μηνη συνδρομή ή €43.99 για 12μηνη συνδρομή**, με δωρεάν δοκιμή για 7 ημέρες.

Η Hayu είναι τώρα διαθέσιμη σε πάνω από 40 τοποθεσίες. Το λανσάρισμα έγινε σε Βρετανία, Ιρλανδία και Αυστραλία τον Μάρτιο του 2016 και κατόπιν, ακολούθησε η Νορβηγία, η Σουηδία, η Φιλανδία και η Δανία τον Νοέμβριο του 2017 και επεκτάθηκε στον Καναδά τον Σεπτέμβριο του 2018, στο Μπενελούξ τον Δεκέμβριο του 2018 και στην Νοτιοανατολική Ασία τον Οκτώβριο του 2019. Στη συνέχεια, ακολούθησε η Γερμανία και η Αυστρία τον Νοέμβριο του 2020, κατόπιν, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ελβετία, η Λιθουανία, η Εσθονία, η Λετονία, η Πολωνία, η Ουγγαρία και η Τσέχικη Δημοκρατία τον Φεβρουάριο του 2021 και η Ινδία τον Δεκέμβριο του 2021.

Τώρα και στην Ελλάδα! Τώρα έχουμε κι εμείς το προνόμιο της πρόσβασης… 😉

Η απόλαυση στο μέγιστο!
Και χωρίς εκνευριστικές διακοπές για διαφημίσεις. Ατόφια, συνεχόμενη απόλαυση… Το βράδυ λίγο πριν κοιμηθείς, για να καθαρίσεις το μυαλό σου. Το Σαββατοκύριακο, με τις φίλες σου, με τον σύντροφό σου, μόνη σου!

 

ΓΙΑ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ…

The Real Housewives of Beverly Hills
Προβάλλονται τώρα: σεζόν 1-12
Το reality που ακολουθεί μια ομάδα από τις πιο ευκατάστατες γυναίκες των Η.Π.Α. καθώς απολαμβάνουν έναν πραγματικά πλουσιοπάροχο τρόπο ζωής που μόνο οι κάτοικοι του Beverly Hills μπορούν να βιώνουν. Σε έναν δικό τους κόσμο γεμάτο άφθονο πλούτο και χλιδάτα προνόμια, η εικόνα και οι γνωριμίες είναι το παν. Αυτές οι γυναίκες είναι πραγματικά το επίκεντρο έχοντας βίλες, αυτοκίνητα και διαμάντια –πράγματα που δικαιολογημένα της τοποθετούν στην κορυφή. Κληρονόμοι, επιχειρηματίες, παιδιά ηθοποιών –οι Housewives of Beverly Hills αναδεικνύουν τη δύναμη και τη λάμψη τους μέσα από το δράμα. Κι εσύ κρυφοκοιτάς σε έναν κόσμο χλιδής και πλούτου!

The Real Housewives of Atlanta
Προβάλλονται τώρα: σεζόν 1-14
Το reality TV show που προσφέρει μια ειλικρινή και προσωπική οπτική της ζωής στην Hotlanta. Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα από τις πιο λαμπερές Νότιες καλλονές, οι οποίες προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στη μητρότητα, την καριέρα και την εξαιρετικά γρήγορη ροή της κοινωνικής τους ατζέντας και δείχνουν πώς είναι πραγματικά να ζεις στα πιο exclusive μέρη της Atlanta. Οι γυναίκες αυτές, γεμάτες φιλοδοξίες και αποφασιστικότητα, αποδεικνύουν ότι δεν είναι απλές “νοικοκυρές” αλλά επιχειρηματίες, αφοσιωμένες μητέρες και παθιασμένες γυναίκες του Νότου. Ξεκινάς να δεις ένα επεισόδιο και καταλήγεις, 4 ώρες μετά, να υπόσχεσαι στον εαυτό σου “άλλο ένα επεισόδιο και πάω για ύπνο…” #not

The Real Housewives of Salt Lake City
Προβάλλονται τώρα: σεζόν 1- 3
Η παγκόσμια επιτυχία του franchise οδηγεί στα θεαματικά βουνά του Salt Lake City για μια κρυφή ματιά στις πρωτότυπες ζωές μιας ομάδας επιτυχημένων γυναικών, οι οποίες ηγούνται ενός αποκλειστικού κοινωνικού κύκλου σε μια πόλη όπου η θρησκεία, το κύρος και η τελειότητα ευνοούνται στον μέγιστο βαθμό. Εκπροσωπώντας μια σειρά από συγκεκριμένα θρησκευτικά «πιστεύω», συμπεριλαμβάνοντας τους Μορμόνους, τους Ισλαμιστές, τους Εβραίους και τους Πεντηκοστιανούς, οι κυρίες της Utah έχουν την ευλογία να είναι κάτοχοι υπερπολυτελών σπιτιών, επιχειρήσεων αξίας πολλών εκατομμυρίων, ενός λαμπερού τρόπου ζωής αλλά και των οικογενειών τους. Ωστόσο, το κυνήγι της τελειότητας περιλαμβάνει άφθονο δράμα για μια τέτοια ομάδα προνομιούχων ανθρώπων.

Θέλεις κι άλλο; Οι νοικοκυρές συνεχίζουν ακάθεκτες… Ολοκαίνουριες σεζόν για τις σειρές The Real Housewives of New York City & The Real Housewives Ultimate Girls Trip έρχονται στην πλατφόρμα μέσα στο 2023, μαζί με το συναρπαστικό spin-off της σειράς “Luann & Sonja: Welcome To Crappie Lake..

 

ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ…

Below Deck
Προβάλλονται τώρα: σεζόν 1- 9
Ώρα για μια βουτιά σε παρασκηνιακές σκηνές όλων των εργαζομένων σε κρουαζιερόπλοια πολυτελείας εξωπραγματικά πλούσιων ανθρώπων. Δύο διαφορετικοί κόσμοι: η ζωή πάνω και η ζωή κάτω από το κατάστρωμα συντρίβονται όταν το νεαρό και single πλήρωμα του πλοίου συμβιώνει, ερωτεύεται και συνεργάζεται εν πλω στα πιο πολυτελή και ιδιωτικά yachts του κόσμου. Παρόλο που το κάθε μέλος έχει διαφορετικού επιπέδου προϋπηρεσία, όλοι μοιράζονται την ίδια αγάπη για αυτόν τον τρόπο ζωής, καθώς μέσα από αυτόν έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τα πιο όμορφα και εξωτικά μέρη παγκοσμίως. Κάθε επεισόδιο φιλοξενεί διαφορετικούς επισκέπτες που κατοικούν μέσα στο πλοίο, από εκατομμυριούχους και διασημότητες στον χώρο του θεάματος μέχρι παρέες γυναικών που έχουν έρθει να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τη ζωή κάτω από το κατάστρωμα… μέχρι στιγμής.

Below Deck Mediterranean
Προβάλλονται τώρα: σεζόν 1- 7
Η παγκόσμια επιτυχία του franchise “Below Deck” ταξιδεύει στα νερά της Μεσογείου. Σε κάθε επεισόδιο, η ομάδα συναντά μια νέα παρέα ατόμων με αρκετά προκλητικά αιτήματα και εξωπραγματικές προσδοκίες. Τα νεαρά μέλη του πληρώματος πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με αναπόφευκτα δραματικές καταστάσεις στο παρασκήνιο. Αν και απαιτητική, η εργασία προσφέρει στο πλήρωμα την ευκαιρία να δουν θεαματικά τοπία, ήχους και γεύσεις της Μεσογείου.

Below Deck Sailing Yacht
Προβάλλονται τώρα: σεζόν 1-3
Αυτή η σειρά χαράσσει μια νέα πορεία, καθώς το νεαρό και εμφανίσιμο πλήρωμα στο υπερπολυτελές ιστιοπλοϊκό yacht έρχεται αντιμέτωπο με πλούσιους πελάτες διασχίζοντας τα καταγάλανα νερά της Κέρκυρας στην Ελλάδα. Πάντοτε με την εύνοια του ανέμου, τα ιστιοπλοϊκά συνοδεύονται από μια σειρά από μοναδικές περιπέτειες, διαφορετικά από τα κοινά ιστιοπλοϊκά. Από τους ελιγμούς των πανιών κόντρα σε ισχυρούς ανέμους μέχρι την πλοήγηση στα πιο μικρά στενά, το πλήρωμα πρέπει να φέρει εις πέρας την εκάστοτε αποστολή.

Below Deck Adventure
Διαθέσιμη μετάδοση 1ου κύκλου – Νέα επεισόδια κάθε Τετάρτη
Αυτό το νέο spin-off της σειράς “Below Deck” οδηγεί τους θεατές πέρα από το κατάστρωμα και εκτός yacht, καθώς οι επιβάτες κάνουν παραπέντε, εξερευνούν σπηλιές και κάνουν ακραίες βόλτες με το ελικόπτερο κατά μήκος των Νορβηγικών Φιόρδ. Η σειρά αυτή φιλοξενεί επισκέπτες charter που αναζητούν τη συγκίνηση, θέλοντας να ξεπεράσουν τα όριά τους για μια αξέχαστη εμπειρία κατά μήκος των γραφικών τοπίων με πλούσια ιστορία από την εποχή των Vikings.

Θέλεις κι άλλο; Βίρα τις άγκυρες λοιπόν… με ολοκαίνουριες σεζόν των προγραμμάτων Below Deck, Below Deck Mediterranean and Below Deck Sailing Yacht έρχονται στο Hayu μέσα στο 2023.

 

MORE PLEASE…

Southern Charm
Προβάλλονται τώρα: σεζόν 1-8
Η Νότια Καρολίνα ανοίγει τις πύλες των πιο… αιωνόβιων σπιτιών και προσφέρει μια ρεαλιστική ματιά στη μοντέρνα αριστοκρατία. Αφεθείτε στη γοητεία της κοινωνικής ζωής με το περίβλημα της παράδοσης μέσα από μια ομάδα από τους πιο χαρισματικούς κυρίους και τις καλλονές που τους συντροφεύουν.

Vanderpump Rules
Προβάλλονται τώρα: σεζόν 1-9
Γνωστή μέσα από τη σειρά The Real Housewives of Beverly Hills, η Lisa Vanderpump είναι μια επιτυχημένη ιδιοκτήτρια εστιατορίου με χαρακτηριστική Βρετανική εξυπνάδα, με λατρεία στο φανταχτερό φαγητό και υπερβολικά μεγάλη αγάπη για τα μεγάλα διαμάντια. Μέσα από αυτό το reality TV show ανοίγει τις πόρτες της κουζίνας του exclusive εστιατορίου και σαλονιού της στο Χόλιγουντ, με το όνομα “SUR”, δηλώνοντας για αυτό ότι “είναι το πιο σέξι κατάστημα που είχε ποτέ και αποτελεί το ιδανικό μέρος που θα… πας την ερωμένη σου”. Έχει την απόλυτη κυριαρχία του χώρου –αλλά και του προσωπικού– θέτοντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Keeping Up With The Kardashians
Προβάλλονται τώρα: σεζόν 1-9
Ένα παγκόσμιο φαινόμενο που έθεσε τις βάσεις για κάθε τάση, η σειρά Keeping Up With The Kardashians σκιαγραφεί μια από τις πιο γνωστές οικογένειες του Hollywood, της οποίας τα μέλη διψάνε για φήμη, πλούτο και οικιακή ευδαιμονία. Γάμοι, χωρισμοί, γεννήσεις και η δημιουργία κολοσσιαίων αυτοκρατοριών – όλα είναι πλήρως προσβάσιμα για το κοινό, αφού η οικογένεια δεν κρύβει τίποτα από τις κάμερες. Kim, Khloe, Kourtney, Kris και πολλοί άλλοι συνθέτουν ένα μεγάλο και διασκεδαστικό cast χαρακτήρων.

 

FOR CRIME LOVERS…

In Ice Cold Blood
O παρουσιαστής και παραγωγός, νικητής βραβείου Grammy και NAACP Image award Ice-T, δανείζει τη χαρακτηριστική φωνή του σε σοκαριστικές αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνουν σεξ, χρήμα και εμμονή –ή ακόμα και έναν μοιραίο συνδυασμό των τριών. Κατά τη διάρκεια κάθε μονόωρου επεισοδίου, πραγματοποιούνται συνεντεύξεις εις βάθος, ενώ archived υλικό έρχεται στο προσκήνιο για να διαλευκανθεί ένα μυστήριο γεμάτο ίντριγκα.  Απρόβλεπτες ανατροπές και ανακαλύψεις που αφήνουν το κοινό με το στόμα ανοιχτό αποκαλύπτονται, εξιστορημένες μέσα από τη ματιά ενός ειδικού πράκτορα.

Kim Kardashian West: The Justice Project
Αφότου άκουσε την ιστορία της Alice Marie Johnson, μιας προ-γιαγιάς που εκτίει μια ισόβια – συμπληρωματικά με τα 25 έτη – ποινή, η Kim Kardashian West άνοιξε το δρόμο προς την υπεράσπιση, καθώς πραγματοποίησε εκστρατεία για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης και έπεισε τον Λευκό Οίκο να δώσει επιείκεια στην Alice τον Ιούνιο του 2018. Αυτό το δίωρο ντοκιμαντέρ απαθανατίζει την Kim καθώς πολεμά ενάντια στις αδικίες και υποστηρίζει την αλλαγή.

License To Kill
Η σειρά “License To Kill” ερευνά τις αποστομωτικές υποθέσεις φονικών γιατρών, νοσοκόμων και άλλων υπαλλήλων στον κλάδο της υγείας. Με παρουσιαστή τον πλαστικό χειρουργό Dr. Terry Dubrow (Botched), η σειρά εξιστορεί τις οδυνηρές αφηγήσεις ασθενών που τίθενται σε κίνδυνο από επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου.

Όπως καταλαβαίνεις φίλη μου, η Hayu ήρθε για να μείνει στη ζωή σου… Για να σε ταξιδέψει, για να σου ανοίξει μια πόρτα στη χλιδή, στην ιδιαίτερη ζωή, στο στιλ. Για να σου δώσει πρόσβαση σε μια άλλη πραγματικότητα…

Σχετικά με την NBCUniversal
Η NBCUniversal είναι ένα από τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στον κόσμο στην παραγωγή, ανάπτυξη και εμπορία ψυχαγωγία, ειδήσεων και πληροφοριών σε παγκόσμιο κοινό. Κατέχει και διαχειρίζεται ένα πολύτιμο χαρτοφυλάκιο τηλεοπτικών δικτύων ειδήσεων και ψυχαγωγίας, μια κορυφαία εταιρεία κινηματογραφικών ταινιών, σημαντικές τηλεοπτικές παραγωγές, έναν κορυφαίο όμιλο τηλεοπτικών σταθμών, παγκοσμίου φήμης θεματικά πάρκα και μια premium υπηρεσία ροής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Η NBCUniversal είναι θυγατρική της Comcast Corporation.

*Κυκλοφορεί στις 29 Νοεμβρίου σε iOS, Android, Android TV, Apple TV, Amazon Fire TV, Samsung TV, LG and Xbox – η διαθεσιμότητα σε κάθε συσκευή ποικίλει ανάλογα την αγορά.

**Η Hayu κοστολογείται στην τιμή των €4.99 για μηνιαία συνδρομή, €23.99 για 6μηνη συνδρομή ή €43.99 για 12μηνη συνδρομή σε Ελλάδα, Αλβανία, την Κύπρο, το Κόσοβο, τη Μάλτα, το Μοντενέγκρο, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Η κοστολόγηση για την Τουρκία είναι ₺29.99 για μηνιαία συνδρομή, ₺147.99 για 6μηνη συνδρομή ή ₺264.99 για 12μηνη συνδρομή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.hayu.com

Instagram
https://www.instagram.com/hayusocial/

Facebook
https://www.facebook.com/hayu

Twitter
https://twitter.com/hayu

TikTok
https://www.tiktok.com/@hayusocial

 

 

Ετικέτες

//platform.twitter.com/widgets.jshttps://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω