Η Ναταλία Χαντζή, μόλις 27 χρονών, έχει κάνει μία ξεχωριστή πορεία στην επαγγελματική της ζωή, με αποτέλεσμα να μπει στην λίστα των «30άρηδων» του Forbes. Η 27χρονη έχει τη θέση της general manager ενός πολύ μεγάλου ξενοδοχείου. Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ναταλία Χαντζή μίλησε στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ξεκίνησα να είμαι general manager σε ηλικία 21 ετών. Οπότε σήμερα έχω ένα ξενοδοχείο, το οποίο τηρεί τα standards πολύ υψηλά όσον αφορά στη διαμονή» δήλωσε η Ναταλία Χαντζή στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ποια όμως, πιστεύει ότι ήταν τα συστατικά της επιτυχίας της; «Σίγουρα ήταν η πολλή δουλειά ώστε να ξέρουμε τι είναι αυτό το οποίο ζητά ο πελάτης και στη συνέχεια να προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του. Και όχι μόνο να τις καλύψουμε αλλά να είμαστε ένα βήμα μπροστά και να ανακαλύπτουμε καινούριους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε, αναφερόμενη στην καινοτομία του ξενοδοχείου:

«Ουσιαστικά είναι διαφορετικό το προϊόν γιατί αποτελείται όχι μόνο από τα κλασικά δωμάτια, αλλά από βίλες και κατοικίες κι αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να μπορέσουμε να κάνουμε πολύ δυνατές καμπάνιες μάρκετινγκ στο εξωτερικό. Πριν από κάποια χρόνια ήμασταν στα πακέτα δώρων που δίνονταν στα βραβεία Όσκαρ και στο MTV».

Δες όλα όσα είπε η Ναταλία Χαντζή στο T-live:

Περισσότερα Εδω