Σε συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στους Γόννους και στο Σύκούριο , μίλησε το Σαββατοκύριακο, η Μαρία Κωστή, υποψηφία βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Λάρισας. Στις ομιλίες της σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής :

“Μεγάλη τιμή για μένα, η πρόταση του ΚΚΕ, να είμαι υποψήφια βουλευτής στον νομό Λάρισας και τεράστια η ευθύνη μου, απέναντι σ’ αυτό το κόμμα, με αυτή την ιστορία και διαδρομή, να την αποδεχτώ. Με ρωτούν πολλοί, καλοπροαίρετα, γιατί επιλέγω τον δρόμο του αγώνα και όχι της απόλαυσης των κόπων μου, τώρα που τα παιδιά μου μεγάλωσαν, τώρα που οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις εξέλιπαν.

Τους απαντώ το ίδιο καλοπροαίρετα: Όσο τακτοποιημένος η βολεμένος κι αν είναι κάποιος, όταν δίπλα του, γύρω του, υπάρχει τόση αδικία, φτώχεια και ανασφάλεια, εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να νιώθω ούτε ήρεμη ούτε ευτυχής.

Και αυτός ο χώρος, αυτό το κόμμα που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανησυχίες μου είναι το ΚΚΕ.
Να γυρίσουμε την πλάτη, να μην παγιδευτούμε στα ψεύτικα και εκβιαστικά διλήμματα, που μας καλούν να διαλέξουμε με ποιον μηχανοδηγό, τη ΝΔ η τον ΣΥΡΙΖΑ, θα συνεχίσει την επόμενη μέρα, το τραίνο της διακυβέρνησης, στην ίδια πορεία που μας οδηγεί από το κακό στο χειρότερο.

Να βαδίσουμε στον δρόμο της ανατροπής, που είναι η μόνη μας ελπίδα. Να ενισχύσουμε το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που μπαίνει μπροστά για να οργανωθεί η λαϊκή αντεπίθεση,η αποφασιστική σύγκρουση με τις δεσμεύσεις της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, με τη στρατηγική και την εξουσία του κεφαλαίου.

Να δείξουμε στον κόσμο ότι υπάρχει εναλλακτική λύση, υπάρχει διέξοδος, πέρα και έξω από τον σημερινό βάλτο της εκμετάλλευσης. Υπάρχει ανατρεπτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης του ΚΚΕ, με τον λαό να κρατά στα χέρια το τιμόνι της εξουσίας και τα κλειδιά της οικονομίας.

Να ενισχύσουμε τη μόνη δύναμη που πρωταγωνιστεί καθημερινά στη μάχη για όλα τα προβλήματα του λαού, που αγωνίζεται για τη ζωή που μας αξίζει.

Η ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από τη Βουλή, όποια κυβέρνηση κι αν σχηματιστεί, για να συνεχίσει την επίθεση του κεφαλαίου, σε βάρος μας, σημαίνει ότι είμαστε αποφασισμένοι να μη ρίξουμε άσφαιρα πυρά, να ρίξουμε κόκκινο στη νύχτα που μας ετοιμάζουν”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω