O Χρήστος Μάστορας είναι το πρόσωπο που θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία που ετοιμάζεται για τη ζωή του.

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να συγχαρούν τον Χρήστο Μάστορα γι’ αυτόν τον ρόλο, ανάμεσά τους και η Χαρούλα Αλεξίου, με την οποία διατηρεί μια άριστη σχέση.

«Μπράβο, μπράβο, μπράβο Χρήστο μου. Είσαι τυχερός που ζεις τέτοια ιστορία κι ενσαρκώνεις αυτόν τον Μύθο που δίδαξε όλους εμάς που αγαπήσαμε το λαϊκο τραγούδι κι αυτόν. Το ταλέντο σου σε οδήγησε σ’ αυτόν τον ρόλο», σχολίασε η σπουδαία ερμηνεύτρια στην ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για την ταινία «Υπάρχω» στο Instagram.

Η Χάρις Αλεξίου και ο Χρήστος Μάστορας έχουν αναπτύξει μία σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας, ενώ συνεργάστηκαν στην επανεκτέλεση του θρυλικού «Εσύ Με Ξέρεις Πιο Πολύ», που γνώρισε τεράστια επιτυχία στα digital charts, τα ραδιόφωνα και το YouTube.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία για τον θρυλικό λαϊκό καλλιτέχνη έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό, τόσο από συναδέλφους του, όσο και από το κοινό, με τον frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES να δέχεται χιλιάδες likes και αποθεωτικά σχόλια στα social media.

Περισσότερα Εδω