Ο Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε πριν μερικούς μήνες ότι αποχωρεί οριστικά από τον κινηματογράφο και βάζει τέλος στην πολύχρονη καριέρα του, καθώς διαγνώστηκε με αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις νοητικές λειτουργίες του.

Πριν μερικές ώρες, η κόρη του χολιγουντιανού ηθοποιού Σκάουτ Γουίλις, ανάρτησε μία φωτογραφία του πατέρα της με τη σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ.

Όπως θα δεις στο στιγμιότυπο, το ζευγάρι απαθανατίστηκε την ώρα που απολάμβανε ένα οικογενειακό γεύμα. Οι δυο τους είναι χαμογελαστοί και απολαμβάνουν το γεύμα τους στο οικογενειακό τραπέζι.

Λίγο αργότερα δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία του Bruce Willis, από τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές του.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψε η οικογένειά του όταν διαγνώστηκε με αφασία ο ηθοποιός.

«Θα απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν», είχαν προσθέσει στην ανακοίνωση, λέγοντας επίσης ότι «αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας».

«Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό», κατέληγε η κοινή ανακοίνωση της Έμα Χέμινγκ, της πρώην συζύγου του Ντέμι Μουρ και των παιδιών του.

Περισσότερα Εδω