Ιδιαίτερη μέρα για τη Μελίνα Νικολαΐδη. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη γίνεται 19 ετών και διανύει μια περίοδο μεγάλων αλλαγών για τη ζωή της.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι ο άνδρας ο οποίος κέρδισε την καρδιά της Μελίνας! Η αποκάλυψη για τη σχέση τους έγινε πριν από λίγους μήνες, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε τις πρώτες κοινές εμφανίσεις επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα για την προσωπική τους ζωή.

Η Μελίνα Νικολαΐδη στις αρχές της φετινής σεζόν αναχώρησε για το Λονδίνο, όπου και ξεκίνησε τις σπουδές της πάνω στην υποκριτική. Με την πρώτη ευκαιρία ωστόσο, η ίδια επιστρέφει στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει χρόνο με τους γονείς της αλλά και τον 34χρονο σύντροφό της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε 19 ετών και ο αγαπημένος της έστειλε και δημοσίως τις ευχές του με μια ανάρτηση στο instagram. Δημοσιεύοντας φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έγραψε: «Αγάπη μου, χαρούμενα γενέθλια. Υγεία, αγάπη και όνειρα», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας μαζί με 3 κόκκινες καρδιές.

Περισσότερα Εδω