Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος και το φετινό καλοκαίρι επέλεξε να βρεθεί στην αγαπημένη του Σαντορίνη. Ο γνωστός δημοσιογράφος πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την πρωινή εκπομπή του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου,  ξεκινώντας συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα…

“Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ένας καθαρός άνθρωπος  όπως και ο Κρατερός και θα είναι τιμή μου να δουλέψω ξανά μαζί της. Είμαστε επαγγελματίες και το κάνουμε αυτό το πράγμα, όχι από ματαιοδοξία αλλά για να ζήσουμε την οικογένειά μας”, δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή, Σου Κου Family για την πετυχημένη του συνεργασία δίπλα στον Κρατερό και την Κατερίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πέρασε την είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού Open, όπου και είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Γρηγόρη Σαββίδη, που τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις. Η πρόταση μάλιστα που δέχτηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για το Open, είναι αρκετά δελεαστική και για διευρυμένο ρόλο. 

Έτσι, πολύ πιθανόν να δούμε τον γνωστό δημοσιογράφο στο νέο πρωινό που ετοιμάζουν στο Open, στο οποίο όπως γράφεται θα είναι παρουσιάστρια την Μπέττυ Μαγγίρα. Την ίδια ώρα μάλιστα το όνομα του Στέφανου Κωνσταντινίδη ακούγεται και για τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι δυο τους έχουν συνυπάρξει με επιτυχία στον τηλεοπτικό αέρα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εξετάζει λεπτομερώς τα επαγγελματικά του σχέδια, μέχρι τη νέα σεζόν και την επιστροφή του στη μικρή οθόνη.

Για την ώρα πάντως, ο γνωστός δημοσιογράφος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαντορίνη…

Περισσότερα Εδω