Μια ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram δημοσίευσε πριν λίγη ώρα ο Θοδωρής Μαροσούλης στον λογαριασμό του στο instagram. Πρωταγωνίστριες της φωτογραφίας αυτής, η σύζυγός του Ελεονώρα Μελέτη και η κόρη τους Αλεξάνδρα. 

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός θεατρικός παραγωγός ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Δεκέμβριο του 2017 – έπειτα από έναν χρόνο σχέσης – και λίγους μήνες μετά, τον Απρίλιο του 2018 ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους Αλεξάνδρα που αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα και των δυο.

Οι δυο τους αν και βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην εκθέτουν την προσωπική τους ζωή. Υπάρχουν ωστόσο φορές που η Ελεονώρα Μελέτη δημοσιεύει στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους με τον σύζυγό της ωστόσο να μην συνηθίζει να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Η σημερινή ωστόσο φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει στο προφίλ του είναι ιδιαίτερα τρυφερή και αποτυπώνει την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει δίπλα στην σύζυγό του και την κόρη τους. Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε την Ελεονώρα Μελέτη να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με την μικρή Αλεξάνδρα.

Περισσότερα Εδω