Το τελευταίο βίντεο που ανήρτησε η άτυχη Νικολέτα πριν δολοφονηθεί από τον σύντροφό της, στις 29 Ιουλίου έφερε στο φως ο Αnt1 και η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου. Στο απόσπασμα που έρχεται στη δημοσιότητα η 17χρονη τραγουδούσε χαμογελαστή  κι ανέμελη. Τίποτε δεν μαρτυρούσε αυτό που θα ακολουθούσε στο Περιστέρι

«Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα…Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη…μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τι να του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεται έτσι; Πως γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της κοπέλας.

Η διαδρομή διαφυγής του 22χρονου Πακιστανού

«Επικοινώνησε ο κ. Οικονόμου μαζί μου και μου έστειλε αυτές τις φωτογραφίες», δήλωσε στον Αnt1 ο  Σαίντ Μοχάμαντ Τζαμίλ, ο άνθρωπος που βοήθησε τις ελληνικές αρχές να εντοπίσουν τον Πακιστανό.

Την περασμένη Τρίτη 2/8, λίγες ώρες μετά την στυγερή δολοφονία, έχοντας στην κατοχή του αυτές τις τρεις φωτογραφίες του νεαρού, ο Σαίντ Μοχάμαντ Τζαμίλ  πρόεδρος του πολιτιστικού συνδέσμου Ελλάδας Πακιστάν έστειλε μήνυμα σε όλους τους εκπροσώπους Πακιστανικών κοινοτήτων της χώρας.

Η πρώτη σημαντική πληροφορία φτάνει την επόμενη ημέρα: συμπατριώτες του δράστη τον εντοπίζουν στην Θεσσαλονίκη, να αναζητά πληροφορίες από κυκλώματα να διαφύγει παράνομα από κρυφά περάσματα του Έβρου.

«Την Τετάρτη το βράδυ είχα πρώτη πληροφορία : τον είδαν με μαύρη μπλούζα, παντελόνι, καπέλο… όμως ξέραμε ότι Έβρος αυτήν την περίοδο έχει κλειστά περάσματα», λέει ο Σαίντ Μοχάμαντ Τζαμίλ.

Σήμερα απολογείται ο Πακιστανός

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί προκειμένου να απολογηθεί ο νεαρός Πακιστανός ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι πριν από μία εβδομάδα. 

Περισσότερα Εδω