Η Μαρίζα Ρίζου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γνωστός ηθοποιός και η ταλαντούχα τραγουδίστρια μετρούν τρία χρόνια κοινής πορείας, όμως οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Ο ένας βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του άλλου, ωστόσο σε κάθε πρεμιέρα ή παράσταση που δίνουν το παρών, αποφεύγουν να φωτογραφίζονται μαζί και να δίνουν τροφή για σχόλια. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου μοιράζονται μια όμορφη καθημερινότητα και ζουν αθόρυβα τον έρωτά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real life, οι δυο καλλιτέχνες πρόκειται να συνεργαστούν και επαγγελματικά από τη νέα σεζόν, αφού ο ηθοποιός σκηνοθετεί το βραβευμένο έργο του του Benoit Soles, «Η μηχανή του Τούριγκ», που θα ανέβει στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου και η τραγουδίστρια υπογράφει τη μουσική.

Αυτές τις ημέρες, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρίσκεται στην Επίδαυρο, αφού πρωταγωνιστεί στην παράσταση Βάκχες που ανεβαίνει στο αρχαίο θέατρο. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του, Μαρίζα Ρίζου. Η τραγουδίστρια τον καμάρωσε επί σκηνής και βρέθηκε στα παρασκήνια για να τον συγχαρεί, όπως και τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

Για μια ακόμη φορά, βέβαια, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου απέφυγαν να ποζάρουν μαζί.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω