Σε ηλικία 87 ετών έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ζωγράφος, Αλέκος Φασιανός βυθίζοντας σε πένθος το Πανελλήνιο αλλά και την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Η σύζυγός του σπουδαίου ζωγράφου, Μαρίζα Φασιανού μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και τη δημοσιογράφο Ρεγγίνα Σαβούρδου και συγκλόνισε με τα λόγια της μιλώντας για τον εμβληματικό καλλιτέχνη. 

«Δεν θα μιλήσω για τα τετριμμένα, δεν θα μιλήσω για την απώλεια. Θα μιλήσω για όσα πρέσβευε ο Αλέκος Φασιανός. Αγαπούσε τη ζωή και τον άνθρωπο, το χιούμορ. Μεταλαμπάδευσε στις νέες γενιές όσα γνώριζε. Σεβόταν τους ανθρώπους και τον απλό εργαζόμενο. Μπορεί να έφυγε από τη ζωή αλλά μέσα από τα έργα του και την προσωπικότητά του, ο Αλέκος θα μείνει αιώνιος. Ο Αλέκος Φασιανός δεν είναι ύλη αλλά πνεύμα» είπε μεταξύ άλλων η Μαρίζα Φασιανού, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Ήταν μια μοναδική προσωπικότητα και μεγάλη κληρονομιά. Ελπίζω μέσα από το έργο του να διδαχθούν και να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Αυτό ήθελε και ο Αλέκος, να επικοινωνήσει τα έργα του. Ήταν αισιόδοξος, ήθελε πάντα να δίνει τη χαρά» εξομολογήθηκε η σύζυγος του Αλέκου Φασιανού στην κάμερα της ΕΡΤ.

 

Περισσότερα Εδω