Η Ελένη Χαμπέρη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό Survivor, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει για τις αγωνιστικές ικανότητές της, αλλά και το ήθος της. Μπορεί να μη κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα του reality επιβίωσης και να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο, ωστόσο, η 26χρονη personal trainer γύρισε πίσω γεμάτη εμπειρίες και αναμνήσεις.

Η όμορφη Βολιώτισσα έχει επιστρέψει για τα καλά στην παλιά καθημερινότητά της και πλέον κάνει διακοπές, παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα, που της έλειψαν πολύ όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Ελένη Χαμπέρη -που πρόσφατα έγινε γνωστό ότι είναι ξανά single- βρέθηκε στην όμορφη Σκιάθο, όπου πέρασε ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές μαζί με τον καλό της φίλο και δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα. Οι δυο τους έκαναν καθημερινά τις βουτιές τους στις καταγάλανες θάλασσες του νησιού και, ως λάτρεις των social media, δεν σταμάτησαν να μοιράζονται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Μάλιστα, βρέθηκαν στην παραλία Κουκουναριές, όπου και συναντήθηκαν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος τους έκανε μια θαλάσσια βόλτα με το νέο σκάφος του.

Ο Ντάνος έχει ανοίξει το δικό του γραφείο ταξιδίων στη Σκιάθο, με το όνομα Dan One Cruises. Με το καταμαράν της εταιρείας, ΆΡΧΩΝ, στο οποίο καπετάνιος θα είναι ο ίδιος, ο κόσμος που επισκέπτεται το νησί μπορεί να κλείνει ημερήσιες εκδρομές – είτε ολοήμερες, είτε διάρκειας λίγων ωρών – κατά τη διάρκεια των οποίων θα μπορεί να γνωρίσει καλύτερα τις Σποράδες και ιδιαίτερα παραλίες των νησιών που δεν είναι προσβάσιμες από τη ξηρά.

Φανερά ενθουσιασμένοι, η Ελένη και ο Αναστάσιος έβγαλαν τα instastories τους, ενώ φωτογραφήθηκαν και μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο εν πλω, θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για την εμπειρία που τους χάρισε.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Αναστάσιος Ντούγκας, εκτός από τη στενή φιλία που τους συνδέει, έχουν ιδρύσει μαζί και με τη Ράνια Κωστάκη το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος», με σκοπό την παροχή κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου σε ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω