Μια συγκινητική αναφορά στη γιαγιά της που έφυγε από τη ζωή πριν δυο χρόνια έκανε ο Χρήστος Μάστορας κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Χρήστου Μάστορα με το συγκρότημά του στα Ιωάννινα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τη γιαγιά του που τον είχε μεγαλώσει και τον λάτρευε.

«Εμένα αυτός ο τόπος πάντα θα μου θυμίζει τη γιαγιά μου και τον παππού μου. Εκεί που πέρναγα 2-3 μήνες στο χωριό ως πιτσιρικάς, με τα χρόνια αυτοί οι μήνες μίκραιναν, οι μήνες γίνανε μέρες και οι μέρες υπεραστικά τηλέφωνα. Η χαρά έγινε καημός και στο τηλέφωνο ο χαιρετισμός με τη γιαγιά ήταν με κλάμα και καημό.

Όλα αυτά σε τόνο ηπειρώτικο, με καημό και πόνο. Και να που χωριστήκαμε με τη γιαγιά μου μια και καλή πριν δυο χρόνια. Εγώ όμως πάντα θα τη θυμάμαι και θα της τραγουδώ, όπως μου τραγουδούσε κι αυτή όταν ήμουν πέντε χρονών, την “Κοντούλα λεμονιά”, και θα της το αφιερώνω» ήταν τα λόγια του Χρήστου Μάστορα που στη συνέχεια ερμήνευσε το παραδοσιακό αυτό τραγούδι.

Περισσότερα Εδω