Έναν δυνατό έρωτα ζει εδώ και αρκετό καιρό ο γνωστός σεφ Τζώρτζ Παπακώστας. Η Φωτεινή είναι το κορίτσι που τον έχει κάνει να βλέπει τη ζωή διαφορετικά και εκείνος κατάφερε να την φέρει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προκειμένου  – σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews – να συγκατοικήσουν στο σπίτι του στα νότια Προάστια.

Παρόλο που πρόσφατα πέρασε μια μεγάλη επαγγελματική περιπέτεια με τη φωτιά που πήρε ένα από τα εστιατόριά του, εκείνος κατάφερε να το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία έχοντας την αγαπημένη του Φωτεινή πάντα στο πλευρό του. Οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη ωστόσο προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν μερικούς μήνες μάλιστα, ο γνωστός σεφ είχε επιβεβαιώσει στο TLIFE τη σχέση του αποφεύγοντας ωστόσο να πει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews και την δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, τόσο ο γοητευτικός σεφ και επιχειρηματίας όσο και εντυπωσιακή οικονομική σύμβουλος επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια χωρίς όμως να βιάζονται. Στα άμεσα σχέδιά τους είναι να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Περισσότερα Εδω