Έγκυος η Σούπερ Κική, η οποία αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η γνωστή instagrammer η οποία κατά καιρούς έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές, περιμένει το πρώτο της παιδί, το οποίο όπως ανέφερε θα το μεγαλώσει μόνη της.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ … πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..
και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου», έγραψε η Σούπερ Κική.

Σούπερ Κική – Η στιγμή που μίλησε για τα σκληρά χρόνια

Τον Νοέμβριο του 2020 η Σούπερ Κική η οποία συνεργαζόταν με την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου κάθισε απέναντι από τον παρουσιαστή σε μια συνέντευξη για τα σκληρά χρόνια της ζωής της αλλά και την στιγμή που βρέθηκε στη φυλακή.

«Ήθελα να κόψω τα ναρκωτικά αλλά δεν ήξερα πως. Ένα πρωί ήρθε στο σπίτι η αστυνομία. Μας μάζεψαν όλους τους φίλους μου, τη συμμορία…που εκείνη θεωρούσε παρέα. Μας έβαλαν μέσα στο κρατητήριο. Έχω μπει φυλακή για χρήση και εμπόριο. Μας είπαν ότι η σύλληψη έγινε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι μπαινόβγαινα στη φυλακή. Αλλά και να το ήξεραν δεν θα άλλαζα κάτι», είπε η Σούπερ Κική.

«Όταν μπήκα στη φυλακή έπαθα σοκ. Ήμουν στη φυλακή με την κολλητή μου. Για έξι μήνες ήμουν άλλος άνθρωπος με την εξάρτηση. Δοκίμασα ηρωίνη 20 μέρες πριν μπω στη φυλακή. Με προσέγγισε κάποιος μέσω facebook», είχε αναφέρει η Σούπερ Κική.

Σούπερ Κική – Η μάχη με την κατάθλιψη

Ένα χρόνο μετά, τον Οκτώβριο του 2021 η Σούπερ Κική μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για τις σκοτεινές της πλευρές αλλά και την μάχη της με την κατάθλιψη.

«Μπορεί να φαίνομαι “κουκουρούκου” αλλά γενικά είμαι πολύ προσεχτική στο πόσο θα “λερώσω” το μέσα μου. Έχω παλέψει αρκετές φορές με την κατάθλιψη μέχρι που μαθαίνεις να παίζεις με αυτό, δηλαδή θυμάμαι ότι είχαν πει ότι είναι χρόνια κατάθλιψη και δεν φεύγει. Και γι’ αυτό δε χρειάστηκε να πάρω φάρμακα και αγωγή. Σε κάτι τέτοια πεισμώνω πολύ με τον εαυτό μου», είχε αναφέρει.

«Η μεγαλύτερή μου ανάγκη ανέκαθεν ήταν να μπορέσει να με αποδεχτεί ο κόσμος. Για παράδειγμα, σε όποια δουλειά πήγαινα ως σερβιτόρα, θυμάμαι ότι φρόντιζα να μάθουν στην πρώτη βδομάδα ότι έχω κάνει φυλακή, για να μην το μάθουν μετά και με διώξουν. Παρόλα αυτά, με έδιωχναν έτσι κι αλλιώς γιατί έλεγαν ότι μπορεί να μας κλέψει το ταμείο. Σπάνια με εμπιστεύτηκαν εργοδότες για καιρό», είχε παραδεχτεί η Σούπερ Κική.

Σούπερ Κική: «Ήθελε να γελάει με την κατάντια μου ως σερβιτόρα»

Πρόσφατα, λίγο πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Σούπερ Κική δέχτηκε για άλλη μια φορά καταιγισμό μηνυμάτων στον λογαριασμό της στο instagram, όταν αποφάσισε να δημοσιοποιήσει προσωπικό μήνυμα που έλαβε και είχε να κάνει με την αλλαγή στην εικόνα της αλλά και το προφίλ της στα social media.

«Καλά να τα πάθεις. Έλεγες ότι δεν θα γίνεις σαν αυτούς και έγινες ίδια. Πάω να δω ένα στόρι σου και πάντα κάτι μου πουλάς. Για να βγάλεις το ψωμάκι σου. Ψεύτικα μαλλιά, φρύδια, βλεφαρίδες, και δεν είσαι εσύ, αν δεν το λάτρευα εκείνο το κορίτσι θα σε είχα διαγράψει. Περιμένω να το δω ξανά», ανέφερε το μήνυμα.

Και η Σούπερ Κική απάντησε: «Και αυτή η θεία εδώ χαίρεται για όλα. Την ενοχλεί που βγάζω λεφτά, ήθελε να γελάει με την κατάντια μου ως σερβιτόρα».

«Και τώρα με βρίζουν γιατί νομίζουν ότι είπα είναι κατάντια να είσαι σερβιτόρα. Αλλά εγώ στα βίντεο μου τότε μιλούσα για την κατάντια μου και γέλαγαν. Εγώ μίλαγα για την κατάντια μου. Δεν μίλησα για τους σερβιτόρους», συμπλήρωσε η Σούπερ Κική.

Σούπερ Κική: Νονός ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για της εγκυμοσύνης, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανακοίνωσε πως μαζί με την Αγγελική Μανουσάκη, θα είναι οι νονοί που θα βαφτίσουν το μωρό της Σούπερ Κικής. Πρόκειται εξάλλου για μια φιλία ετών, καθώς όπως είχε παραδεχτεί η Σούπερ Κική μέσα από τα stories της, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ήταν ο πρώτος που την ανέδειξε στα social media με τα αστεία της βίντεο αλλά και τις στιγμές της καθημερινότητάς της.

Σούπερ Κική: Τα πρώτα λόγια για την εγκυμοσύνη της

«Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», ανέφερε στο instagram.

 

Η Σούπερ Κική μετά τις δυσκολίες και τα σκληρά χρόνια, ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της με βασικό πρωταγωνιστή το παιδί της, το οποίο σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της!

Φωτογραφίες: Instagram

Περισσότερα Εδω