Ανήλικη κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ότι ένα βράδυ ξύπνησε και αυτός έτριβε το μόριό του στα πόδια της…

Και τα δύο αδικήματα είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο σε περίπτωση που στο πλαίσιο της προανάκρισης προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του άνδρα, η κατηγορία να αναβαθμιστεί σε κακούργημα.

Στα τέλη Ιουλίου η καταγγελία

Η καταγγελία υποβλήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα και συγκεκριμένα γύρω στα τέλη Ιουλίου. Δύο νεαρές κοπέλες αμερικανικής υπηκοότητας φιλοξενούνταν σε σπίτι στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, στο πλαίσιο ανταλλαγής επισκέψεων. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για πρόγραμμα της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ για τη γνωριμία των πολιτών τους με πολίτες άλλων χωρών και πολιτισμούς.

Τόσο το φερόμενο ως θύμα της παρενόχλησης, όσο και μια ακόμη συνομήλική ομοεθνής της διέμεναν σε σπίτι Ελληνίδας μαζί με την οικογένειά της.

Τι είπε η 17χρονη

Σύμφωνα με την καταγγελία ένα βράδυ και ενώ η κοπέλα κοιμόταν, ο 40χρονος πατέρας της Ελληνίδας φίλης της μπήκε στο δωμάτιο πλησιάζοντας στο κρεβάτι της. Η νεαρή ξύπνησε ξαφνικά έχοντας μια περίεργη αίσθηση και είδε με έκπληξη τον άνδρα να έχει βγάλει από το εσώρουχό το μόριό του και να το τρίβει πάνω στα πόδια της.

Τρομοκρατήθηκε και άρχισε να φωνάζει, ενώ κατόπιν ενημέρωσε την άλλη Αμερικανίδα για το τι είχε συμβεί. Πήραν μέσα στη νύχτα τα πράγματά τους και έφυγαν, βρίσκοντας στο μεταξύ φιλοξενία σε άλλο σπίτι. Κατήγγειλαν το φερόμενο ως γεγονός στους Έλληνες και Αμερικανούς υπεύθυνους του προγράμματος. Η ομοεθνής της υποστήριξε πως δεν αντιλήφθηκε κάτι, παρά μόνο ότι άκουσε τις φωνές της 17χρονης, η οποία μετέπειτα της περιέγραψε το τι είχε συμβεί.

Η κατάθεση του 40χρονου

Ο άνδρας δεν συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς οι υπεύθυνοι του προγράμματος και η κοπέλα μετέβησαν στην Αστυνομία μετά από ένα 24ωρο, ενώ πλέον οι 17χρονες έχουν φύγει από τη Μαγνησία.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, η διεξαγωγή της οποίας ανατέθηκε στο Α.Τ. Ρήγα Φεραίου, θα κληθούν να καταθέσουν οι υπεύθυνοι του προγράμματος, με τον 40χρονο να πρόκειται να απολογηθεί προτείνοντας από την πλευρά του μάρτυρες προς υπεράσπισή του, ώστε να αντικρούσει την κατηγορία.

Περισσότερα Εδω