Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρόσφατα βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο μετά τα διάφορα σχόλια που ακούστηκαν καθώς επικρίθηκε για τα… toilet breaks. Ο ίδιος έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά τη συμμετοχή του στο US Open .

Ο δημοφιλής Έλληνας τενίστας έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram – Δες παρακάτω όσα έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς…

«Έχει περάσει ένα λεπτό από τότε που πήρα χρόνο να ξεκουραστώ ή χρόνο για τον εαυτό μου. Πάντα νιώθω ότι βιάζομαι και πρέπει να προχωρήσω με κάποιον τρόπο, αλλά σιγά-σιγά έμαθα ότι δεν είναι απαραίτητα αυτός ο σωστός τρόπος.

Η σιωπή και η μοναξιά μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε πρόοδο. Με τα χρόνια έχω αποστασιοποιηθεί τόσο πολύ με τη δουλειά και τα ταξίδια που δεν είχα το χρόνο να επιτρέψω στον εαυτό μου να νιώσει τόσο ευτυχισμένος ή λυπημένος όσο θα έπρεπε.

Όταν κάποιος είναι στο μάτι του κόσμου, οι άλλοι βλέπουν και προσέχουν μόνο τα ψηλά, αλλά δεν γνωρίζουν τα χαμηλά. Σε ένα συγκεκριμένο σημείο, το όλο πράγμα με άγγιξε και ήταν τουλάχιστον μια εμπειρία που μου άνοιξε τα μάτια. Δώστε έμφαση στην ευημερία σας, αγαπήστε όσο μπορείτε και αφιερώστε αυτόν τον επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σας. Σύντομα θα ακολουθήσει η εκπλήρωση και η ικανοποίηση», έγραψε.

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω