Η Ελένη Τσολάκη την Κυριακή 17/7 αποχαιρέτησε  τους τηλεθεατές του «Open Weekend» καθώς η εκπομπή της έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και αφού ευχαρίστησε έναν προς έναν τους συνεργάτες της, ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για τον Σεπτέμβριο.

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Εμείς προσπαθήσαμε να σας κάνουμε να χαμογελάσετε. Και αυτό θέλουμε, να επαναφέρουμε το γέλιο στην καθημερινότητά μας και στην πραγματικότητά μας όπως και με όποιον τρόπο μπορούμε. Και αυτό είναι μια απόφαση που θα τηρήσουμε και για την επόμενη χρονιά. Υγεία να έχουμε και να είμαστε όλοι καλά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη. (δες εδώ όσα είπε η Ελένη Τσολάκη σε τηλεθεατές και συνεργάτες στην τελευταία της εκπομπή)

Η παρουσιάστρια δεν έχασε τον χρόνο της και αμέσως έφτιαξε τις βαλίτσες της για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη.

Το πρωί της Δευτέρας 18/7 μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της, στην οποία ποζάρει με το μαγιό δίπλα στη θάλασσα.

«Επίσημη έναρξη του καλοκαιριού!!!Καλή μας εβδομάδα!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Τσολάκη.

Περισσότερα Εδω