Την πρώτη τους συνέντευξη σε ένα ιταλικό κανάλι έδωσαν οι Maneskin μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκαν. Οι νικητές της Eurovision που αμέσως μετά τη νίκη τους είδαν να κυκλοφορούν φήμες που ήθελαν τον frontman του συγκροτήματος Damiano David να έκανε χρήση κοκαϊνης στο green room βγήκαν τελικά αρνητικοί στο τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και πλέον μπορούν να ευχαριστηθούν τη νίκη τους χωρίς να υπάρχει κάποια σκιά πάνω από αυτή.

“Στην Ιταλία είναι κατενθουσιασμένοι. Ήταν τόσο χαρούμενοι με αυτό που έγινε και εμείς νιώθαμε μεγάλη τιμή που εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας” δήλωσε αρχικά ο Damiano στην συνέντευξή τους. 

Όσο για το πως ένιωσαν με τις φήμες που κυκλοφόρησαν που τον ήθελαν να έχει κάνει χρήση κοκαϊνης όλα τα μέλη του συγκροτήματος είπαν: “Πάθαμε σοκ με αυτό γιατί δεν έχει λογική για εμάς. Είμαστε τέσσερα νέα παιδιά που κέρδισαν ένα απίστευτο βραβείο και είναι σαν να ακύρωσαν την εμφάνισή μας αυτές οι φήμες. Σοκαριστικό και απίστευτο. Δεν έχει λογική είμαστε εντελώς κατά της χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Ποτέ δε θα κάναμε κοκαϊνη στην αίθουσα σύνταξης και σε ένα εθνικό δίκτυο. Είναι τρελό. Το πρώτο πράγμα που είπαμε είναι ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Θέλαμε να επικεντρωθούμε στη νίκη μας και να ευχαριστήσουμε όσους μας στήριξαν. Να γιορτάσουμε, όχι να σκεφτόμαστε χαζές και ψεύτικες φήμες”.

Περισσότερα Εδω