Η Μαρία Ηλιάκη ξεκινά τη νέα σεζόν, κάνοντας ένα μεγάλο restart για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Η παρουσιάστρια πρόσφατα βίωσε τη χαρά της μητρότητας, ενώ επέστρεψε στην Ελλάδα πανέτοιμη για το τηλεοπτικό της comeback.

“Γεια σας! Λοιπόν ντύθηκα, στολίστηκα για να σας ανακοινώσω ότι από Σεπτέμβρη θα είμαι και εγώ στο Mega! Άκου να δεις, χώθηκα και εγώ! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Σας ετοιμάζουμε πάρα πολύ ωραία πράγματα. Εύχομαι να περάσουμε όλοι μαζί έναν ευχάριστο και πάνω απ’ όλα ήρεμο χειμώνα. Σας φιλώ και ανυπομονώ”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη.

Δες ακόμα: Μαρία Ηλιάκη: Η αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν την πρεμιέρα στο Mega

Η παρουσιάστρια συναντά ξανά τηλεοπτικά την Κατερίνα Καραβάτου και όλα αρχίζουν πάλι από την αρχή! Οι δύο γυναίκες η οποία συνδέονται με μια φιλία ετών, θα βρεθούν ξανά στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό και συγκεκριμένα στην εκπομπή που ετοιμάζουν μαζί για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega.

“Είναι πολλά τα χρόνια τελικά” ήταν το μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη η οποία δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, μία από τα παλιά και μία από την πρόσφατη συνάντησή της με την Κατερίνα Καραβάτου.

Δες παρακάτω φωτογραφία από την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στο παρελθόν…

Δες παρακάτω τη νέα τους φωτογραφία από τα γραφεία του Mega…

 

 

Περισσότερα Εδω