Πρεμιέρα για το νέο μαγειρικό ριάλιτι του ANT1. Το Game of Chefs ξεκίνησε στον ANT1 με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να μας υποδέχεται στο νέο μαγειρικό ταξίδι.

Ο Άγγελος Λάντος, ο  Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς κάθονται στη θέση του κριτή και βάζουν τη βραβευμένη υπογραφή τους στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής. 

 

Να θυμίσουμε πως οι κριτές δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο! Η προσωπική ιστορία του κάθε διαγωνιζόμενου τους είναι άγνωστη. Για να περάσει ένας διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση, στο Boot Camp, θα πρέπει οι δύο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του. Ποιοι θα περάσουν σύντομα την πόρτα εξόδου και ποιοι ξεκινούν δυναμικά στο νέο παιχνίδι του ANT1;

Το Game of Chefs ξεκίνησε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου μας εξηγεί τα πάντα για το νέο μαγειρικό παιχνίδι αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα διαγωνίζονται οι συμμετέχοντες…

Ακολούθησε η γνωριμία με τους κριτές…

 

Άγγελος Λάντος.

Βασίλης Μουρατίδης.

Άνταμ Κοντοβάς

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε  με τις «Blind Taste Test» Auditions, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον περάσει στην επόμενη φάση του Boot Camp.

Το Boot Camp θα περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται για έναν σεφ πρώτης γραμμής.

H Κατερίνα Ράπτη από την Γλυφάδα, μπορεί να απέφυγε να αποκαλύψει την ηλικία της στου κριτές, ωστόσο εντυπωσίασε με το αποτέλεσμα που παρουσίασε στους τρεις κριτές, οι οποίοι και την περάσανε στην επόμενη φάση. 

Το πιάτο του Γιώργου Καπετανάκη προβλημάτισε ιδιαίτερα τους κριτές, οι οποίοι αντιλήφθηκαν πολλά για τον χαρακτήρα του, προτού ακόμη τον γνωρίσουν.

Ο διαγωνιζόμενος Βαγγέλης Μπάκας προκάλεσε τον… εκνευρισμό του Άγγελου Λάντου, ο οποίος δυσκολεύτηκε αρκετά με τον τρόπο τον οποίο και έστησε το πιάτο του. Οι αντιδράσεις των κριτών ήταν έντονες

Περισσότερα Εδω