Πληροφορίες για το δεύτερο πρόσωπο που ενδεχομένως να καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη αποκάλυψε στο T-live ο δημοσιογράφος, Ιάσονας Τσόλης το μεσημέρι της Πέμπτης 20/4.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για μία γυναίκα που εργάστηκε στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη το διάστημα 2021-2022, συνεχίζει να ζει στις Βρυξέλλες και αυτή τη στιγμή συνεχίζει να δουλεύει σε γραφείο άλλου οργάνου των ευρωπαϊκών θεσμών. Μάλιστα, όπως αναφέρει πηγή από το ευρύτερο φιλικό της περιβάλλον, η ίδια δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της όταν έμαθε ότι θα δουλέψει δίπλα στον Ευρωβουλευτή. Λίγους μήνες μετά αποχώρησε.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό, αν η γυναίκα θα προχωρήσει σε καταγγελία, και αν τελικά το πράξει, τι είδους καταγγελία θα είναι αυτή, δηλαδή για εργασιακό θέμα ή για άλλο θέμα πιο προσωπικής φύσεως.

Το σίγουρο είναι πως η ίδια δηλώνει στο φυσικό της περιβάλλον πως προτίθεται να συνεισφέρει στην έρευνα των Αρχών, αν αυτή υπάρξει σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Τι απαντά το περιβάλλον της πρώην συνεργάτιδας του Αλέξη Γεωργούλη στο T-live

«Είναι προσωπικό θέμα της ίδιας, το πώς θα το χειριστεί. Είναι δικό της θέμα, καθαρά προσωπικό. Αυτή ξέρει, αυτή θα καθορίσει πώς θα κινηθεί. Δεν υπάρχει λόγος εμείς να ανακατευτούμε. Εμείς αρχικά δεν γνωρίζαμε κάτι. Όταν όμως πρόκειται για προσωπικά θέματα, δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τίποτα δημόσια. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι άλλο. Είναι προσωπικά θέματα αυτά».

Περισσότερα Εδω