Το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι γεγονός και είναι ολόχρυσο. Το κατέκτησε στην κωπηλασία ο σπουδαίος Στέφανος Ντούσκος ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει την επιτυχία του.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 30 Ιουλίου τα social media γέμισαν με αναρτήσεις θαυμασμού και υπερηφάνειας για τον Χρυσό Έλληνας Ολυμπιονίκη. Ο Στέφανος Ντούσκος θέλοντας να ευχαριστήσει για τα αμέτρητα μηνύματα που έλαβε, προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram τονίζοντας μάλιστα πως πρόκειται για την καλύτερη ημέρα της ζωής του.

Δες ακόμα: Ολυμπιακοί Αγώνες – Στέφανος Ντούσκος: Ποιος είναι ο αθλητής που κέρδισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα

“Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το πως νιώθω στην καλύτερη μέρα της ζωής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα σας ξεχωριστά που στάθηκε δίπλα μου σε αυτήν την υπεράνθρωπη προσπάθεια και με βοήθησε να καταφέρω το αδύνατο αλλά ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική κωπηλατικη ομοσπονδια,την οικογένεια μου, τον προπονητή μου τον κ. Giovanni Postiglione, τον γιατρό μου κ. Γιάννη Χριστογιαννη και τον χορηγό μου που με στήριξε σε όλη αυτήν την προσπάθεια μου την Solidus χρηματιστηριακή. -Finally my dream came true I am an Olympic champion.🇬🇷🇬🇷”

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω