Την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από τον ΑΝΤ1 έκανε η Φαίη Σκορδά πριν λίγη ώρα.

Η παρουσιάστρια μετά από εννέα χρόνια αποφάσισε να αλλάξει κεφάλαιο στην επαγγελματική της ζωή και αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου. Το τελευταίο διάστημα άλλωστε πολλά είχαν γραφτεί για το τηλεοπτικό της μέλλον με εκείνη ωστόσο μέχρι και την τελευταία μέτρα να τηρεί σιγή ιχθύος.

Σήμερα το πρωί στο φινάλε της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό αρκετά συγκινημένη ενώ μερικές ώρες αργότερα ο ΑΝΤ1 μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την παρουσιάστρια να αποχωρεί από το κανάλι. (δες εδώ όσα είπε η Φαίη Σκορδά στο φινάλε της εκπομπής)

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του.

Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Τώρα, λίγες ώρες αργότερα, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με τους συνεργάτες της. Τις φωτογραφίες αυτές συνόδευσε με ένα λιτό αλλά γεμάτο νόημα μήνυμα.

«Αληθινές αγκαλιές. Αυτό κρατάω …» έγραψε η Φαίη Σκορδά.

Περισσότερα Εδω