Εκτός Survivor η Παρασκευή Σταματοπούλου η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Να θυμίσουμε πως αυτή την εβδομάδα οι λίστα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση ήταν μεγάλη.

Μετά την οικειοθελής αποχώρηση του Γιάννη Χατζηεωργίου οι τρεις Διάσημοι υποψήφιοι παρέμειναν ως έχουν: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Μυριέλλα Κουρεντή και Βαλάντης κινδύνευσαν να αποχωρήσουν, ενώ στη λίστα προστέθηκε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από τη νέα ψηφοφορία.

Παράλληλα, με την ατομική τους ασυλία η Αθηνά Ευμορφιάδη «έδωσε» τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας τον Σταμάτη Καλαφατά από τους Μαχητές, ενώ η τελευταία ψηφοφορία ανέδειξε υποψήφια προς αποχώρηση της Παρασκευή Σταματοπούλου.

Αποχώρησε ανακουφισμένη η Παρασκευή Σταματοπούλου 

Είναι γεγονός πως η 26χρονη παίκτρια του Survivor ένιωθε αρκετά πιεσμένη με τις δύσκολες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο με τους συμπαίκτες της μάλιστα να δηλώνουν πως επιθυμούν να την ψηφίσουν μιας και η μόνη λύση στα προβλήματά της θα ήταν η αποχώρηση.

Κάτι το οποίο εξέφρασε ανοιχτά και ο Γιώργος Κατσαούνης λίγο πριν την αποχώρησή της.

Αποχώρησε η Παρασκευή Σταματοπούλου – Η ώρα της ανακοίνωσης:

Παρασκευή Σταματοπούλου: Όσα δεν γνώριζες για την παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor

Είναι 26 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Φοιτά στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και εργάζεται ως προπονήτρια Strongman. Είναι η vegan της παραλίας των Μαχητών. Θεωρεί το Survivor μια προσωπική πρόκληση. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος που πρέπει να αντιμετωπίσει όταν φτάσει στην παραλία του νησιού; Ότι δε θα έχει κοντά της τους δικούς της ανθρώπους! Αν κερδίσει το έπαθλο θα επενδύσει στο καινούργιο γυμναστήριο της για να διαδώσει το άθλημα Strongman στην Ελλάδα.

 

 

Περισσότερα Εδω