Πρόκειται για εστία μόλυνσης που εγκυμονεί κινδύνους σε συνοικία δίπλα από το κέντρο της Λάρισας. Ο λόγος για τους Αμπελόκηπους (Ταμπάκικα), όπου βρίσκεται συγκεκριμένο οικόπεδο με παμπάλαιες αποθήκες – παράγκες όπου αποθηκεύονται διαφορά αντικείμενα εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται διότι από τις παράγκες βγαίνουν καθημερινά και… βολτάρουν στις γύρω γειτονιές τρωκτικά, ποντίκια και αρουραίοι που κυκλοφορούν ανάμεσα στους περίοικους. Σε ένα μέρος μάλιστα που καθημερινά περνούν και παίζουν παιδιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία αναγνώστριας του onlarissa.gr και κατοίκους της περιοχής πρόκειται για ένα πρόβλημα που ταλανίζει τους περίοικους χρόνια τώρα και μάλιστα είχαν συγκεντρώσει 150 υπογραφές οι οποίες κατατέθηκαν επίσημα στον Δήμο Λαρισαίων, αλλά ούτε η προηγούμενη δημοτική αρχή ούτε η τωρινή προσπάθησε να επιληφθεί του θέματος παρά τις συνεχόμενες πιέσεις και τις φωνές απελπισίας των κατοίκων της συνοικίας.

Δείτε τα όσα καταγγέλλει η Λαρισαία πολίτης στην εφημερίδα μας:

«Μένω Αμπελόκηποι (Ταμπάκικα), Βησσαρίωνος και Τσαριτσάνης όπου υπάρχει ένα οικόπεδο με παράγκες και βάζουν μέσα ξύλα και διάφορα πράγματα τα οποία είναι επικίνδυνα, είναι ανάμεσα από σπίτια περίπου δέκα παράγκες. Βγαίνουν πάρα πολλά ποντίκια αρουραίοι και έχουμε παιδιά με προβλήματα . Πήγαμε παντού δεν μπορούμε να βρούμε άκρη πουθενά. Φέρανε παλιά και τον δήμαρχο τον κ. Τζανακούλη μας υποσχέθηκε κάτι θα γίνει τελικά, αλλά τίποτα. Είναι ντροπή στο 2023 να ζούμε σε άθλιες συνθήκες μέχρι σύριγγες βρήκαμε, σε μια παράγκα βρήκανε ναρκωτικά πριν 5 χρόνια, είχε η Ασφάλεια όλη μέρα εδώ.

Μαζέψαμε 150 υπογραφές τις πήγαμε στο δήμαρχο και δε μας έκανε τίποτα».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω