«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που βρίσκομαι ανάμεσα σε στελέχη πρώτης γραμμής της παράταξής μας και αγωνιστές, που έχουν αναδείξει τη ΔΑΚΕ σε κυρίαρχη δύναμη στον χώρο της Εκπαίδευσης.
Όλοι, σε αυτή την αίθουσα, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, με κοινά οράματα και στόχο τη νίκη της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές. Για την παράταξή μας η Παιδεία και ο Έλληνας δάσκαλος, βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από την τοποθέτησή του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα στην ετήσια συνεστίαση της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας.
Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο Γιάννη Λέτσιο και τα μέλη της ΔΑΚΕ Α’ θμιας Εκπ/σης Λάρισας, για την σημαντική συνεισφορά τους στον εκπαιδευτικό χώρο, εστίασε στα βήματα, που έχουν γίνει ως προς την αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου κι εξήρε το πνεύμα συνεργασίας της ΔΑΚΕ Δασκάλων, προς αυτή την κατεύθυνση, τονίζοντας:
«Με τους περισσότερους από σας, γνωριζόμαστε καλά, μιλάμε και συνεργαζόμαστε σε συχνότατη βάση, για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της Εκπαίδευσης. Και από τούτο το βήμα, σας καλώ να συνεχίσετε με την ίδια δημιουργικότητα και την ίδια προσήλωση το σημαντικό σας έργο, βελτιώνοντας και αναβαθμίζοντας το δημόσιο σχολείο και την καθημερινότητα των Ελλήνων μαθητών».
Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο Λαρισαίος πολιτικός, εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του στο έργο του Έλληνα δασκάλου, καθώς όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε, “σε αυτόν οφείλουμε τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την ανθρώπινη ανάπτυξη, που είναι θεμελιώδης για το μέλλον της πατρίδας μας”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω