Είναι μία από τις πάμπολλες ομάδες που υπάρχουν στο facebook, όμως αυτή η ομάδα ξεχωρίζει. Αυτή η ομάδα μετράει 13 χιλιάδες και πλέον μέλη και η ιδιαιτερότητά της είναι ότι αποτελεί αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση, καθώς άνδρες δεν επιτρέπεται να γίνουν μέλη της.

Όχι για κανέναν ιδιαίτερο ή περίεργο λόγο, απλά για να νιώθουν οι γυναίκες μεταξύ τους πιο άνετα συζητώντας ακόμη και πιο προσωπικά θέματα.

Η «Angels Team» έχει ρεύμα και αποτελεί εδώ και 4 χρόνια την παρέα χιλιάδων γυναικών, στην πλειοψηφία τους από τη Λάρισα, αλλά όχι μόνο. Εμπνεύστριά της μια Τρικαλινή που έχει πολιτογραφηθεί από τα 16 της Λαρισαία, καθώς ζει με την οικογένειά της και εργάζεται στη Λάρισα. Ως κομμώτρια η Άντζελα Αγγελίτση έχει πάρα πολλές γνωριμίες και έχοντας πάντα το «μικρόβιο» του να προσφέρει βρήκε τον τρόπο να το κάνει, όπως αναφέρει η ίδια στο onlarissa.gr, δημιουργώντας μια ομάδα στο facebook.

Εν μια νυκτί η ομάδα απέκτησε για… αρχή 8.000 μέλη, αποκλειστικά γυναίκες και ο γυναικείος «στρατός» της Άντζελας όλο και αυξάνεται.

Τι όμως το ιδιαίτερο έχει η εν λόγω ομάδα και γνωρίζει τόσο μεγάλη απήχηση;

Η εμπνεύστρια της προσπάθειας θα μας πει: «Διαπίστωσα ότι πολλές γυναίκες όλων των ηλικιών έχουν ανάγκη να ενταχθούν σε μια παρέα, γιατί ουσιαστικά εμείς στην ομάδα αυτή είμαστε μια τεράστια παρέα. Γυναίκες μεταξύ μας θα μοιραστούμε πράγματα, θα βρούμε λύσεις, διότι η μία βοηθάει την άλλη και μάλιστα πολλές από εμάς έχουμε γνωριστεί από κοντά και κάνουμε παρέα. Έχουν δημιουργηθεί κολλητές φιλίες μέσα από την «Angels Team» και αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Γυναίκες από 17 μέχρι και 80 ετών που ένιωθαν μοναξιά για οποιοδήποτε λόγο ήρθαν κοντά με άλλες κοπέλες και δημιουργήθηκαν μεγάλες παρέες. Διοργανώνουμε διάφορες εκδηλώσεις μεταξύ μας, ταξίδια και φιλανθρωπικά γκαλά».

Επιπλέον όπως μας ενημερώνει η Άντζελα, η ομάδα φαίνεται χρήσιμη σε διάφορες περιπτώσεις, από το να λυθούν κάποιες απορίες, να βρεθούν ρούχα ή τρόφιμα για να βοηθηθούν άτομα που διαπιστωμένα τα χρειάζονται, μέχρι να βρεθεί εργασία για μέλη που το έχουν ανάγκη.

Είναι εντυπωσιακό ότι μέσα στα 4 αυτά χρόνια έχουν βρει εργασία περίπου 300 γυναίκες, με μια απλή κοινοποίηση ότι κάποιο μέλος ψάχνει δουλειά. Κινητοποιούνται άμεσα όλα τα μέλη και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Πάρτε μία γεύση από τις αναρτήσεις:

Δείτε φωτογραφίες των δραστηριοτήτων των μελών:

Αθανασία Παύλου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω