Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη πριν επιστρέψει και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό.

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Mega, αφού πέρασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο όπου ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος διατηρεί τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα, αποφάσισε να κάνει και ένα πέρασα από τα νησιά του Ιονίου.

Όπως άλλωστε αποκάλυψε η ίδια μέσα από ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ημέρες στον λογαριασμό της στο instagram, τα νησιά του Ιονίου αποτελούν μεγάλη αγάπη τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της και γι΄ αυτό φροντίζουν κάθε Αύγουστο να αφιερώνουν λίγες ημέρες στο να τα επισκέπτονται.

«Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα ! Λευκάδα , Ιθάκη , Κεφαλονιά , Μεγανήσι ( μεγάλη μας αγάπη ) , Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα , Ζάκυνθος και Παξοί !» είχε γράψει η Ελένη Μενεγάκη.

Σήμερα, η παρουσιάστρια, χωρίς να αποκαλύπτει τον μέρος στο οποίο βρίσκεται, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της με μαγιό γράφοντας,  «Καλοκαιράκι, πρωινό μπανάκι …».

Περισσότερα Εδω