Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών επέλεξε να αναδείξει με έναν διαφορετικό τρόπο τις διαθέσιμες και καινοτόμες υπηρεσίες του που καθημερινά παρέχονται στους εξαρτημένους συμπολίτες μας.

O Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Αθανάσιος Θεοχάρης μίλησε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» τόσο για την πρωτότυπη αυτή καμπάνια του ΟΚΑΝΑ, όσο και για το έργο που παρέχει στο πεδίο αντιμετώπισης των εξαρτήσεων ο Οργανισμός.

H ομάδα του οργανισμού δημιούργησε στοχευμένα μηνύματα με στόχο την ανάδειξη του έργου που καθημερινά γίνεται ειδικά προς το νεανικό κοινό, αλλά και την ευρύτερη κοινότητα συνολικά. Σε στάσεις λεωφορείων, σε στάσεις του μετρό αλλά και στο διαδίκτυο θα συναντήσει κανείς εικόνες με τους 9 εφήβους ηθοποιούς της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», που προβάλλεται από την ΕΡΤ με πολύ μεγάλη επιτυχία αυτή τη χρονιά, οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να βοηθήσουν το έργο του οργανισμού. Το νεανικό cast στη σειρά υποδύεται μαθητές Λυκείου που διαπραγματεύονται διάφορες θεματικές και προβληματίζουν τους νέους. Μια από αυτές είναι και τα Ναρκωτικά και πόσο εύκολα κάποιος μπορεί να παρασυρθεί στον σκοτεινό αυτό κόσμο.

Η λογική της καμπάνιας είναι σύντομοι διάλογοι που αφορούν στο πού μπορούν οι έφηβοι και νεαροί ενήλικες να βρουν εξειδικευμένη βοήθεια σε σχέση με τα ναρκωτικά.

Η νέα καμπάνια του ΟΚΑΝΑ με ηθοποιούς από τη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι Κοιμάσαι»

Στο στούντιο της ΕΡΤ βρέθηκε και μία εκ των 9 νέων ηθοποιών, η Γεωργία Μεσαρίτη, η οποία ευχαρίστησε τον κ Θεοχάρη για τη συνεργασία: «Ήταν μεγάλη μας τιμή να συμμετέχουμε σε αυτό! Όταν έλαβα το τηλεφώνημα από την εταιρεία παραγωγής πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ και όλοι μας θέλαμε να είμαστε εκεί και να βοηθήσουμε σε αυτό το σκοπό».

Η νέα καμπάνια του ΟΚΑΝΑ με ηθοποιούς από τη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι Κοιμάσαι»Η νέα καμπάνια του ΟΚΑΝΑ με ηθοποιούς από τη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι Κοιμάσαι»
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Περισσότερα Εδω