Tη δική του απάντηση – “καρφί” στην πρώην σύντροφό του Νικολέτα Τσομπανίδου θέλησε να δώσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 Όλα άρχισαν όταν το πρωί της Παρασκευής η Νικολέτα Τσομπανίδου εμφανίστηκε στην “Φωλιά των Κου-Κου” και μεταξύ άλλων δήλωσε πως στη σχέση της με τον πρώτο Έλληνα Bachelor δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχει βρει νέο σύντροφο αρκέστηκε απλώς να πει ότι όλα είναι καλά. (δες εδώ τις δηλώσεις της Νικολέτας Τσομπανίδου)

Αυτά είδε ο Παναγιώτης Βασιλάκος και δεν άντεξε… Δημοσίευσε λοιπόν ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο βλέπουμε έναν φίλο του να παριστάνει τον δημοσιογράφο και αφού τον εντοπίζει μέσα σε μια πισίνα να τον ρωτά αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους”.

“Για να υπάρξει τρίτο πρόσωπο πρέπει να υπάρχει και δεύτερο” απάντησε ο γοητευτικός Παναγιώτης ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν έχει βρει νέα κοπέλα δήλωσε με αρκετή δόση ειρωνείας: “Θα απαντήσω όπως όλες οι σταρούμπες. Είμαι πάρα πολύ καλά”.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω