Πριν μερικές ημέρες ο Γιώργος Θεοφάνους είχε δώσει μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία για τον Παντελή Παντελίδη.

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου μετέδωσαν, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, την είδηση πως η μητέρα του Παντελή Παντελίδη έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του.

 

Τι είχε δηλώσει ο Γιώργος Θεοφάνους για τον Παντελή Παντελίδη

«Εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα μία νύχτα. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό το πράγμα. Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε το παιδί στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι που έλεγε για μία γκόμενα στα Κατεχόμενα. Με ρωτούσαν συνέχεια τη γνώμη μου για τον Παντελή και έλεγα πάντα τις καλύτερες κουβέντες. Έγραψα μια επιστολή και ανέφερα πως επειδή δεν έχει ζήσει αυτό που έγινε το ’74 και εγώ το είχα ζήσει, ήταν μια κακή του στιγμή. Γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν χρειάζεται αυτό… Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα.

Είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “Μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο”. Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Τα είχε με μένα και την Φαίη… Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε» είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Περισσότερα Εδω