Τον Γιώργο Λέντζα υποδέχτηκε στο «Night Out», ο Θεοχάρης Ιωαννίδης το βράδυ της Πέμπτης 25/5.

Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, μίλησε  για την προσωπική του ζωή, ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο να ντυθεί γαμπρός.

Με βαθιά εξομολογητική διάθεση, ο Γιώργος Λέντζας αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο και το φλερτ με την κατάθλιψη ενώ μίλησε και για τη σχέση του σήμερα με τους πρώην συνεργάτες του.

«Πέρασα ένα μεγάλο φεγγάρι που προσπαθούσα να δω πώς λειτουργεί η ζωή και είναι μία διαδικασία πολύ δύσκολη και χρονοβόρα. Σου έρχονται ενοχικές καταστάσεις στο κεφάλι, δεν μπορείς να είσαι ποτέ καλά με τους ανθρώπους με τους ανθρώπους γύρω σου μέχρι να καταφέρεις να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τη μοναχικότητα, εγώ ένιωσα ότι έπρεπε να το αντιμετωπίσω. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Πέρασα από κατάθλιψη και βιώνω τα απόνερά της ακόμα ως λειτουργία πάρα πολλές μέρες που δεν βρίσκεις δύναμη να σηκωθείς από το κρεβάτι. Η συνειδητοποίηση και η βοήθεια είναι τα μοναδικά πράματα που λειτούργησαν», είπε αρχικά ο Γιώργος Λέντζας.

Σε ό,τι αφορά το World Party ο Γιώργος Λέντζας ανέφερε: «Το World Party έκανε τον κύκλο του, ήταν το κομμάτι των χαρακτήρων του που το έκανε τόσο μεγάλο. Τα δύο πράγματα που ένιωσα ότι πρέπει να απαντήσω στον εαυτό μου για να κλείσω το κεφάλαιο μέσα μου ήταν μία κολοσσιαία αδικία που ένιωσα για πράγματα και για credit που αποστερήθηκα από το τελικό αποτέλεσμα. Είναι εσωτερικό, είναι το κομμάτι της δημιουργίας που μπόρεσα να μου το δώσω με παραγωγές με πρωτότυπο περιεχόμενο. Τα λεφτά είναι κάτι που προσπαθώ να μην δίνω σημασία».

Σχετικά με το αν ήταν απόφαση και των τεσσάρων να ολοκληρωθεί το World Party, ο Γιώργος Λέντζας εξήγησε: «Είναι αυτό που λέμε με τις σχέσεις ότι μία σχέση διαλύεται όταν έστω ένας από τους δύο σταματά να προσπαθεί».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λέντζας αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς και μιλούσαν για την ρήξη στη σχέση του, με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη, μετά το τέλος του World Party.

«Με ενοχλούν αυτά που γράφονται γιατί ότι και να ένιωσα, οφείλω να το προστατεύσω για αυτό που ήταν. Δεν θέλω να πω κακό λόγο για έναν άνθρωπο που έχει υπάρξει στην ζωή μου συνολικά και επίσης είναι σαν να ακυρώνω μια επιλογή που είχα κάνει στο παρελθόν. Είναι τρομακτικό λάθος να κρίνεις τις αποφάσεις του τότε, με τις γνώσεις τους σήμερα. Προχωράς και συνεχίζεις ανάλογα. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι άνθρωπος», σημείωσε ο Γιώργος Λέντζας.

Κλείνοντας ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή λέγοντας: «Γενικά φρικάρω με το να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Γενικά δεν προβάλω καν τις απόψεις μου. Θέλω να με κρίνουν μόνο από την δουλειά μου. Δεν με ενδιαφέρει να δείχνω την προσωπική μου ζωή στον κόσμο, δεν έχω κρύψει καμία μου σχέση, δεν κυκλοφορώ σε μέρη που υπάρχουν φωτογράφοι και όχι επειδή το σνομπάρω, αλλά δεν θα περάσω καλά εκεί», κατέληξε ο Γιώργος Λέντζας. 

Περισσότερα Εδω