Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε στον πρώτο γύρο των εκλογών την Κυριακή 21 Μαΐου το απόλυτο! Η Νέα Δημοκρατία νίκησε συντριπτικά, αφήνοντας δεύτερο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με τη μεγάλη διαφορά 20 μονάδων.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος για εκείνον και τους συνεργάτες του, πάνω απ’ όλα όμως για την οικογένειά του που τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιβάλλεται από έξυπνες και δυναμικές γυναίκες, οι οποίες αποτελούν ολόκληρη τη ζωή του! Φυσικά μιλάμε για τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι αλλά και για τις κόρες του, Σοφία και Δάφνη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα παιδιά του έμαθε τα αποτελέσματα – Οι πρώτες στιγμές

Βράχος στο πλευρό του, η Μαρέβα Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι γνωρίστηκαν στο Χάρβαρντ, πριν από 30 περίπου χρόνια και παντρεύτηκαν το 1997 στην Αγία Ειρήνη, στην Πλάκα, ενώ η κόρη τους Σοφία γεννήθηκε λίγους μήνες μετά. Αργότερα απέκτησαν άλλα δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

«Βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε μια παρέα πρωτοετών Ελλήνων κι ένας κοινός φίλος μας τη σύστησε ως μια Ελληνίδα που θα έρθει του χρόνου στο πανεπιστήμιο και θέλει να της πούμε λίγα πράγματα. Όταν τελείωσε η συνάντηση, φύγαμε έχοντας την εντύπωση και οι δύο ότι ο άλλος είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Τελικά, γίναμε καλοί φίλοι και ακολούθησαν τα υπόλοιπα. Η απόφασή μου να παντρευτούμε ήταν η πιο σωστή της ζωής μου» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η Μαρέβα στέκεται ως βράχος δίπλα στον σύζυγό της με όλες της τις δυνάμεις, από τα φοιτητικά τους χρόνια, σε κάθε προεκλογικό αγώνα που δίνει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αλλά και σε όλα τα ταξίδια. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού τον συνοδεύει σε κάθε επίσημη εμφάνισή του αλλά και στα ταξίδια στο εξωτερικό.

 

«Η Μαρέβα είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Είναι μια γυναίκα που όχι απλά αγαπώ πολύ, αλλά τη σέβομαι, την εκτιμώ, της αναγνωρίζω φοβερό δυναμισμό. Έχει βάλει στην άκρη πολλά επαγγελματικά που μπορούσε πολύ εύκολα να κάνει για να υποστηρίξει τη δικιά μου διαδρομή. Είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή μου» είχε εξομολογηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η Δάφνη και η Σοφία Μητσοτάκη οι μεγαλύτερες υποστηρίκτριες του πατέρα τους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νιώθει ευγνωμοσύνη για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Μαρέβα Μητσοτάκη. Οι κόρες του Δάφνη και Σοφία και ο γιος του, Κωνσταντίνος τον κάνουν καθημερινά περήφανο για όλα όσα καταφέρνουν στη ζωή τους!

Η 25χρονη Σοφία Μητσοτάκη πήρε το πτυχίο της από το γνωστό αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins, όπου σπούδασε Δημόσια Υγεία. Πλέον, εργάζεται σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς του κόσμου, την Goldman & Sachs. Έχει ανοίξει τα φτερά της και ζει ανεξάρτητη τη ζωή της στις ΗΠΑ.

Η 19χρονη Δάφνη είναι ένα πολύ δραστήριο κορίτσι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, αφού μαζί με μια φίλη της έχουν δημιουργήσει μια οργάνωση, το «Make A Difference – Youth Helping Youth» για την προστασία και τη βοήθεια στους νέους και ειδικά στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας. Μάλιστα, στις φετινές εκλογές η Δάφνη Μητσοτάκη ψήφισε για πρώτη φορά!

Αναμφίβολα, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και οι δύο κόρες του είναι οι τρεις γυναίκες που διαδραμάτισαν και θα συνεχίσουν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον ίδιο να μην ξεχνά σε κάθε ευκαιρία -όπως κατά την αναχώρησή του από τα γραφεία της ΝΔ το βράδυ της 21ης Μαΐου- να κάνει ειδική αναφορά με ένα μεγάλο ευχαριστώ…

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω